Hipotetička situacija

Deluje mi veoma pojednostavljen scenario jer se zna da otmičari nikada ne pitaju lepo, već vide žrtvu kao plen sa kojim se mogu igrati. To mora da su neki ljubazni kidnaperi. U svakom slučaju, bolje umreti nego živeti sa takvim sećanjem.

Deluje mi veoma pojednostavljen scenario jer se zna da otmičari nikada ne pitaju lepo, već vide žrtvu kao plen sa kojim se mogu igrati. To mora da su neki ljubazni kidnaperi. U svakom slučaju, bolje umreti nego živeti sa takvim sećanjem.
Pa zarobe uz tebe i tvog prijatelja i on ili ona se pobuni i ubiju ga na licu mesta. Sledeća si ti na redu.

Pa zarobe uz tebe i tvog prijatelja i on ili ona se pobuni i ubiju ga na licu mesta. Sledeća si ti na redu.
Nema problema. Dostojanstvo mi je bitno. Neće me neko naterati na nešto što ne želim da učinim, pa makar cena bila smrt. I Sokrat je prihvatio svoju smrt kada su mu ponudili da prestane da "kvari omladinu" svojim učenjima koji su opasni po politiku same države.

Uhvate vas neki otmičari (muškarci) i odvedu na nepoznato mesto. Ako ne pristanete da imate intimni odnos sa njima ubiće vas na lice mesta. Šta radite u tom slučaju? Pitanje se odnosi i za muškarce i za žene.
Пристао бих,само да сачувам живу главу.Али ни то није гаранција да ће ме одмах пустити.

Back