Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
laminat:zna li ko kakav primer zloupotrebe hipnoze?
Znamo !!! Idi na " Ljubav i sex ", pa ces da vidis kako jednu, pod hipnozom, zloupotrebljavaju... !
krvolok:laminat:zna li ko kakav primer zloupotrebe hipnoze?
Znamo !!! Idi na " Ljubav i sex ", pa ces da vidis kako jednu, pod hipnozom, zloupotrebljavaju... !
recimo...
krvolok:videolaminat:zna li ko kakav primer zloupotrebe hipnoze?
laminat:krvolok:videolaminat:zna li ko kakav primer zloupotrebe hipnoze?
I, sta, samo si, pasivno posmatrao ?
krvolok:laminat:Reko da je ne probudimkrvolok:videolaminat:zna li ko kakav primer zloupotrebe hipnoze?
I, sta, samo si, pasivno posmatrao ?
Veliki procenat ljudi MOZE da bude hipnotisan, ali SAMO ako zeli.Sizif:Veliki procenat ljudi ne mogu uopšte da se hipnotišu, tj. svi oni koji to zaista ne žele. Ja sam jedan od takvih...
Pre bih rekao da su svi moji dosadašnji "hipnotizeri" bili obični paceri.Baby Kate:To sto ti ne zelis da saradjujes ne znaci da ti je volja extra-jaka...
Sizif:Pre bih rekao da su svi moji dosadašnji "hipnotizeri" bili obični paceri.Baby Kate:To sto ti ne zelis da saradjujes ne znaci da ti je volja extra-jaka...
Mene to zanima, ali nikad ništa do sada jednostavno nije uspelo.Baby Kate:Poenta je u tome da i ljudi sa najjacom voljom i sa natprosecnom inteligencijom MOGU biti hipnotisani, ako zele da saradjuju, tj. ako ih to zanima...
Nije dovoljno da tvoj pristanak na hipnozu bude formalan, moras ZAISTA zeleti da budes hipnotisan, moras naci osobu koja DOBRO zna kako se to radi i moras imati neograniceno poverenje u njega/nju.Sizif:Mene to zanima, ali nikad ništa do sada jednostavno nije uspelo.Baby Kate:Poenta je u tome da i ljudi sa najjacom voljom i sa natprosecnom inteligencijom MOGU biti hipnotisani, ako zele da saradjuju, tj. ako ih to zanima...
Ne verujem da bi u snu izvukao mnogo činjenica... zzZZZzzzz... zzzZZZzzzz...Baby Kate:Bez ovoga, nista nije moguce, osim da te neko hipnotise u snu kada ti je gard spusten...
Vratio bi te iz stanja sna u stanje hipnotickog sna koje moze da kontrolise...Sizif:Ne verujem da bi u snu izvukao mnogo činjenica... zzZZZzzzz... zzzZZZzzzz...Baby Kate:Bez ovoga, nista nije moguce, osim da te neko hipnotise u snu kada ti je gard spusten...![]()