HIPHOPERI, ima li vas?!

E stvarno me ljudi nervirate. Cim neko otvori temu a ne svidja vam se neka vrsta muzike vi odma drvlje i kamenje. Devojka lepo pita dal ima neko da to slusa? Ako ima ima, ako nema nema, a ne odma... Ajd ja bi sad nesto o hip hopu al ja o tome malo nesto znam. A jel moze neko da mi kaze koji su to hiphoperi. Ja to malo mesam sa repom (ako ima neke razlike).

hahahahaha

@sunshine_lady
a sta ti to slusas od hopa? da vidimo dal stvarno slusas hop il se samo furas..

slusha bad copy zato shto ih je videla na bratu,ima kompilaciju bravo rnb/hip hop sa koje joj na repeat stalno ide 50 Cent-Candy Shop,verovatno pricha kako slusha Pac-a iako je verovatno samo Changes i California Love chula i verovatno ne kapira''Thug Life'' Ideologiju,i to je to verovatno ce se furati na to neko kratko vreme,pa za jedno 10 godina kad bude slushala Roling Stonse i slichne ce prichati''Ma ja sam slushala Hop pre,to je bila samo faza''iako nikad nije shvatila shta je u Hop-u sushtina....al ajd,dosta od mene....

Makijavelli:
slusha bad copy zato shto ih je videla na bratu,ima kompilaciju bravo rnb/hip hop sa koje joj na repeat stalno ide 50 Cent-Candy Shop,verovatno pricha kako slusha Pac-a iako je verovatno samo Changes i California Love chula i verovatno ne kapira''Thug Life'' Ideologiju,i to je to verovatno ce se furati na to neko kratko vreme,pa za jedno 10 godina kad bude slushala Roling Stonse i slichne ce prichati''Ma ja sam slushala Hop pre,to je bila samo faza''iako nikad nije shvatila shta je u Hop-u sushtina....al ajd,dosta od mene....
hahaha dobar si :D

cekaj da joj damo priliku, mada cim je neko ko slusa samo hip hop ne verujem da ima vajde od toga..
ma ko vas je.be sve, uzeo sam jos 4 albuma KRS-a, kome trebate vi sad..:D

'The sound of da police''.....eh,kolko imam ja samo nepreslushanog hop-a....24 albuma Wu Tang-a i chlanova,Kurupt,50 Cent-ove Mixtape-ove,Cypress Hill diskografiju....:/....jel ima neshto dobro od novih hopera,zadnje shto sam slushao je Chamilionaire,jel ima neshto kvalitetno?

auh :shock:
vodis me za nekih 10 albuma mislim kad je Wu u pitanju :( kucko sa adsl-om :: :p

od novih.. sta znam, u zadnje vreme slusam uglavnom oldschool, ali mi se svidja young jeezy (mada neverovatno nervira sto posle svakog lajna mora da kaze "yeeeah", "aye" ili "jeah!"), the roots su mi jedni od omiljenih, tha last emperor, cormega (takodje jako dobar).. royce da 5' 9" je dosta dobar..

nisi ni mnogo omasio.. ja sam slusao samo lets get it - thug motivation 101 i ima dosta takvih pesama, ali par pesama vade ceo album..

I'm the author of the book, yea a genius wrote it
There's a message in my words you gotta decode it
I seen it all every gram every bird
I spit the truth every noun every verb
I never exaggerated one line one dime
Never lied to the people not one time

@Pacer
pa,ako je od onih shto samo smaraju o tome kako su videli neku guzatu ribu na zhurci,ili kako ima pishtolj pa ce da puca na neke crnce.ili shto je najgore ako fura-grillz,chains,spinners i''I`m a playa``onda nek se nosi u 3 lepe,muka mi je takvih....chekaj!!....jel on peva ono''I`m hot,you ain`t cuz you not``???

@Pacer
pa,ako je od onih shto samo smaraju o tome kako su videli neku guzatu ribu na zhurci,ili kako ima pishtolj pa ce da puca na neke crnce.ili shto je najgore ako fura-grillz,chains,spinners i''I`m a playa``onda nek se nosi u 3 lepe,muka mi je takvih....chekaj!!....jel on peva ono''I`m hot,you ain`t cuz you not``???
ne znam, mislim da nije.. ono, nije neki gangsta rap, prica o hood-u, pare, kako je on faca, ovo ono.. ali nekako uspe to da izvuce, ne zvuci lose..

Poslednja izmena:

Back