sunshine_lady
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
lepo je to shto se nasho bar neko ko slusha hip hop 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo je to shto se nasho bar neko ko slusha hip hop![]()
E stvarno me ljudi nervirate. Cim neko otvori temu a ne svidja vam se neka vrsta muzike vi odma drvlje i kamenje. Devojka lepo pita dal ima neko da to slusa? Ako ima ima, ako nema nema, a ne odma... Ajd ja bi sad nesto o hip hopu al ja o tome malo nesto znam. A jel moze neko da mi kaze koji su to hiphoperi. Ja to malo mesam sa repom (ako ima neke razlike).
@sunshine_lady
a sta ti to slusas od hopa? da vidimo dal stvarno slusas hop il se samo furas..
hahaha dobar siMakijavelli:slusha bad copy zato shto ih je videla na bratu,ima kompilaciju bravo rnb/hip hop sa koje joj na repeat stalno ide 50 Cent-Candy Shop,verovatno pricha kako slusha Pac-a iako je verovatno samo Changes i California Love chula i verovatno ne kapira''Thug Life'' Ideologiju,i to je to verovatno ce se furati na to neko kratko vreme,pa za jedno 10 godina kad bude slushala Roling Stonse i slichne ce prichati''Ma ja sam slushala Hop pre,to je bila samo faza''iako nikad nije shvatila shta je u Hop-u sushtina....al ajd,dosta od mene....
kucko sa adsl-om :: 
Deco slusajte malo old school,a ne ta sranja.
public enemy,nwa,run dmc,ice-t
sta se ti pravis pametan sad.. ko da nisam slusao, sad si mi ti rekao za njih![]()
@thruo
Sta je bilo tolko smesno u mom postu!?
ne znam, mislim da nije.. ono, nije neki gangsta rap, prica o hood-u, pare, kako je on faca, ovo ono.. ali nekako uspe to da izvuce, ne zvuci lose..@Pacer
pa,ako je od onih shto samo smaraju o tome kako su videli neku guzatu ribu na zhurci,ili kako ima pishtolj pa ce da puca na neke crnce.ili shto je najgore ako fura-grillz,chains,spinners i''I`m a playa``onda nek se nosi u 3 lepe,muka mi je takvih....chekaj!!....jel on peva ono''I`m hot,you ain`t cuz you not``???