( hip hop i sl.) ples za 20+ rekreativno u novom sadu?

laurans

Početnik
Poruka
3
Googlam plesne skole u novom sadu, pa nadjoh par korisnih informacija na nekim vec otvorenim temama ali malo su zastarele, pa otvaram novu. imam zelju da krenem na hip hop ili nesto slicno, ali vise rekreativno pa me interesuje da li su u grupama samo tinejdzeri, ili se moze naci i 20+? da li neko moze da mi preporuci skolu u kojoj se plese sve to ali kao zamena za aerobik (godinama se bavim njime i uzasno mi je dosadio, treba mi nesto sa nekakvim sadrzajem) - oduvek volim hip hop ali sad mi je nazalost prekasno da razmisljam o ozbiljnijoj plesnoj karijeri... Zato mi pravac i nije toliko bitan, moze i kombinacija nekih modernih plesova, bitno mi je da je zabavno, da nesto naucim, da nije jako jednostavno, da angazuje sve grupe misice, i da nisu samo deca u pitanju. Hvala unapred ako neko ima neku preporuku!! btw krenula sam i na trbusni ples, i super je ali to je dvaput nedeljno, i nije dovoljno to keep fit..

Professional dance studio,ubedljivo najbolji. Igrali su ovi moji na otvaranju Fashion Week-a u Beogradu,na Exitu, na dance4 life u borbi protiv side, prvi na drzavnim...Ja sam inace isla i na hip hop i trbusni { sest puta nedeljno } ali nisam mogla da placam oba i odlucila sam da se posvetim trbusnom.
To je u Stefana stefanovica 3 :)
A za hip hopa imali smo muskog i zenskog trenera { zenski Jovana, dimp. balerina ,ona je igrala u Trijumfu,ali mislim da vishe ne drzi treninge, i muski Edi}.Treninzi su

pon
sred
pet

u pola deset cini mi se, dodji malo ranije,trazi Edija :) i ostani da odgledas trening pa ako ti se svidi...:)

I imas 20+, od onih koji imaju 17,18 do apsolvenata, 24-25....

Poslednja izmena:
Tnx :cool:!
jedino je malo kasno, pola deset.. ali zvacu ih sutra da se raspitam.. trbusni mi je utorkom i petkom, i ja ustvari imam zelju da idem na oba :). jer moj trbusni je samo dvaput, i divan je ali ne radi celo telo kad si na samom pocetku, i vezbas dva osnovna koraka ceo cas. a gde ides btw? ja u azhar, tek sam se upisala, i prostor nije jako sjajan ali instruktorka jeste. samo sto meni to tako sporo, ja bih odmah da mogu u naprednu grupu nekako :). i da rekla sam 20+ ali realnije bi bilo 25+ jer ja imam 28!
i trinaest meseci :manikir:

Back