himen-vazan ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme snebivljiva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja mislim da je skroz bezveze da devojka u 30 bude nevina. Meni licno i nije toliko bitno da li je devojka nevina ili ne.
ali jeste bitno u situaciji: upoznas devojku koja je nevina, zaljubis se, ovo-ono a ona oooop pa sa drugim izgubi nevinost i to sa nekim debilom (subjektivno misljenje o tipu, ubicu ga kad ga vidim :-) to je STRASNO!!! bar meni

snebivljiva:
dear men,koliko vam je bitno da li je devojka nevina ili ne?plasite li se kad neka devojka kaze da nije imala nijednog pre vas i da li vas to stimulise ili odbija?da li smatrate i tretirate nevinu devojku kao bolju i drugacije od "ne-nevinih"?
zivo me zanima :?:
Ma ja vise volim da nije nevina ali nesto u zadnje vreme nemam srece pa moram da se mucim s ovim nevinim devojkama i da izigravam ucitelja... :wink:

snebivljiva:
dear men,koliko vam je bitno da li je devojka nevina ili ne?plasite li se kad neka devojka kaze da nije imala nijednog pre vas i da li vas to stimulise ili odbija?da li smatrate i tretirate nevinu devojku kao bolju i drugacije od "ne-nevinih"?
z
ivo me zanima :?:
sta je cuvas neces je za sarme kiselit.dzabe sjedis na njoj,zuljas je,unovci je

maaaaaaaaaa vise sam se smorio sa ovakvim temama...
jeste nevina, nije... to je dobro, nije...
Sve ste vi devojke dobre i ja sve prihvatam! Sa svakom od vas bih izasao na pice i verovatno bih sa vise od pola zavrsio u vezi...
-e, a sada dosta vise sa ovakvim temama gde najvise postova daju nevine ribe iako su nestrucne...

E, zbog ovog komentara me Olga i Danijela sigurno uzimaju na zub, ali kao sto sam im rekao na drugom topicu, ma koliko vi mislile da se to nece desiti, posle prvog sexualnog iskustva se menjaju pogledi i shvatanja (pre ili posle)! :wink:

Back