Hilari: "Ja sam, bre, državni sekretar, a ne Klinton !"

KOLEGA IVAN

Poznat
Poruka
8.216
Hilari Klinton: Ja sam državni sekretar, a ne moj suprug

Američka državna sekretarka Hilari Klinton, koja je u javnosti obično staložena, oštro je reagovala na pitanje kongoanskog studenta - šta o jednom spoljnopolitičkom pitanju misli njen suprug, javio je Rojters.


Klintonova je na pitanje šta bivši američki predsednik Bil Klinton misli o sporazumu Kine i Demokratske Republike Kongo ljutito odgovorila da je ona državni sekretar, a ne njen suprug.

"Ako hoćete da znate šta ja o tome mislim, reći ću vam, ali nemam nameru da vam izlažem mišljenje svog supruga", dodala je ona, bez daljeg komentara o sporazumu na osnovu kojeg bi Kina, u zamenu za mineralne resurse, finansirala projekte izgradnje infrastrukuture u Kongu.

Sporazum je izazvao zabrinutost Međunarodnog monetarnog fonda koji strahuje da bi centralnoafrička zemlja na taj način mogla samo još više da se zaduži.

Klinton se prošle nedelje našao u središtu diplomatske pažnje, istog dana kada je njegova supruga započela 11-dnevnu turneju po afričkim zemljama.

On je otputovao u iznenadnu privatnu posetu Pjongjangu u cilju oslobađanja dve američke novinarke koje su u Severnoj Koreji bile osuđene na po 12 godina zatvora zbog, kako je navođeno, delovanja protiv severnokorejske države. Klintonova je, nakon uspešno obavljene misije svog supruga, naglasila da je ta poseta bila isključivo humanitarne prirode i da nije u vezi sa onim što ona preduzima u cilju obnavljanja pregovora o severnokorejskom nuklearnom programu.

http://vesti.krstarica.com/?rubrika...199869ebd5a2dc201&dan=11&mesec=08&godina=2009

Ova kučka staložena ? :think: Pa ona je najveća veštica i kučka na svetu ! Tu je negde uz Kurvu Del Skote. Ona možda samo u javnosti deluje staloženo, inače je prava zmija otrovnica.

Sad se mnogi verovatno smeju ovom studentu ali ja vam garantujem da više od pola Amerikanaca ne zna ko im je državni sekretar, Hilari ili Bil a kamoli da to zna neki student iz afričkog Konga.
 
Američka državna sekretarka Hilari Klinton, koja je u javnosti obično staložena, oštro je reagovala na pitanje kongoanskog studenta - šta o jednom spoljnopolitičkom pitanju misli njen suprug, javio je Rojters.

Haha, iskompleksirana matora dromfulja.

Jadan Bil sa njom onakvom, nije ni cudo sto mora da se krese sa onim debelim studentkinjama :(
 
Ja je ne bih pa i da mi Klinton plati. Pre bi trpao Obamu nego nju. :hahaha:

Derpe:whistling::mrgreen:
A ovo recimo?
chelsea_clinton.jpg
:mrgreen:
 
Izkomleksirana gadura!! To je ona ista sto je CNN uhvatio u lazima kad je tvrdila kako su je Srbi gadjali iz snajpera u Tuzli na aerodromu.

Medjutim , CNN prikaze taj snimak dolaska na tuzlanski aerodrom, gde se tacno vidi da se to nikad nije desilo. Posle toga gadura tvrdi kako to nikad nije rekla ,a CNN opet pokaze njenu izjavu gde se fino cuje da jeste to rekla.

Ameri bas zasluzuju ovu gaduru da ih predstavlja po svijetu.
 
Zato shto pokushava voditi realnu multilatelarnu politiku,i izvrshiti neophodne socijalne reforme,
te i popraviti "obraz" Amerike.
Shta je tu loshe ?

pokusa da vidi, uvidi, sagleda?

vidi brate, prisustvo americkih trupa u afganistanu i iraku se u ukupnom broju nije promenio, mozda se cak i povecao.

ti zaista mislis da je velika razlika u tome ko hrce u beloj kuci?

pa i sam znas da para vlada ovim svetom, pa nemo se zanosimo ovdi kad obojica znamo da onaj koji proizvodi samo toalet papir za americku vosjku je mocniji od obame.

da ne pricamo za abrams.

si video kako su klempave obamine usi?

sta mislis, zasto je takva situacija?
 

Back
Top