Hilandar i snimanje

Šta mislis da li ce nekad izgraditi crkvu pokajnicu...za sve grehe prema ovom narodu...?

...
Tko radi, taj i griješi.
Neka onaj bez grijeha prvi baci kamen.
Na kraju krajeva, u predizbornom video prije par godina, rekao je: "Da sam grešio, grešio sam."
Po toj logici bi i Sv. Petra mogli prozivati... i ne samo njega, već i Sv. Pavla pa i Isusa Krista osobno.

Da li je dozvoljeno snimanje i slikanje u Hilandaru, i uopste, na Svetoj Gori?
Koje снимање, какво снимање, снимање чега ? Монаха или манастира ?
Снимање ког дела манастира ?
Нпр ако се снима филм о Свегој Гори, са благословом се може нешто снимити, а не могу сад ја да понесем камеру и тражим снимање у келији Светог Симеона.

Šteta što si stavio editiranu verziju.

Video je zapravo tako genijalan, Njemu je usađen instinkt da brani Republiku Srbiju i Isusa Krista, pa sve da pri tome ispadne budala.

To se zove Jurodivost.
Чварак, мораш ти још доста да учиш о хришћанству.
Промашио си, везе то нема са јуродивости. Јеси ти некада читао житије неке јуродиве особе ?

Da li je dozvoljeno snimanje i slikanje u Hilandaru, i uopste, na Svetoj Gori?
Jeste dozvoljeno osim u crkvama za sta treba traziti blagoslov koji nikada, nikome nije uskracen.
A ako zekis da fotografises monaha, moras ga pitati za dozvolu. Cesto nisu raspolozeni za fotografisanje.
Sve ostalo, van crkve, fotografisi kako god zelis i koliko god zelis bez ikakvih prepreka.

Pa zvanično kao nije dozvoljeno, ali sam video masu fotografija od strane posetilaca. Pravilo je da monahe ne bi smeo niko fotografisati bez njihovog blagoslova, a već za sam objekat to nije toliko striktno.

Neka me ispravi neko ko zna bolje.
Званично значи шта ? Пише да је забрањено ? Мислиш и ако неко споља слика или слика монахе, шта је забрањено ?

@Alter_Ego_, @Grom_sa_neba!, @RIA77, evo o čemu ja pričam:

Screenshot_2025-01-08-14-16-28-676_com.twitter.android.jpg

Znači, nisam ja jedini koji primjećuje da se taj čovjek svaki dan rukuje s anđelima.

:heart2::heart2::heart2:🐈

@Alter_Ego_, @Grom_sa_neba!, @RIA77, evo o čemu ja pričam:

Pogledajte prilog 1668620

Znači, nisam ja jedini koji primjećuje da se taj čovjek svaki dan rukuje s anđelima.

:heart2::heart2::heart2:🐈

Imam boljeg Vladimira za citirati:

Владимир Вељковић: Вучићева посета Хиландару није духовна, већ политичка и маркетиншка потреба. Отишао је само да би се сликао
http://www.nspm.rs/hronika/vladimir...-potreba.-otisao-je-samo-da-bi-se-slikao.html

...

Back