Hilandar i snimanje

Pa zvanično kao nije dozvoljeno, ali sam video masu fotografija od strane posetilaca. Pravilo je da monahe ne bi smeo niko fotografisati bez njihovog blagoslova, a već za sam objekat to nije toliko striktno.

Neka me ispravi neko ko zna bolje.

Pa zvanično kao nije dozvoljeno, ali sam video masu fotografija od strane posetilaca. Pravilo je da monahe ne bi smeo niko fotografisati bez njihovog blagoslova, a već za sam objekat to nije toliko striktno.

Све што омета богослужење је строго забрањено... Та правила важе и за игумане, који воле да се праве блесави за те рестрикције над собом

Poslednja izmena od moderatora:
Da li je dozvoljeno snimanje i slikanje u Hilandaru, i uopste, na Svetoj Gori?

Ja znam bolje.
Sve po zasluzi.
Vama dvojici i @Grom_sa_neba! sigurno nije dozvoljeno, ali nekima jeste:

vuici_hilandar_651x940

676

Screenshot_2021-01-07-Aleksandar-Vucic-buducnostsrbijeav-is-on-Instagram-1110x625.png

🥰:heart2::heart2::heart2:🐈

P.S. Nije slučajno da se na prvoj fotografiji točno iznad glave srpskog Spasitelja nalazi aureola.
Da je nekim slučajem Đilas tamo zalutao, iznad glave bi mu se našli oni ukrasni jelenji rogovi.

Poslednja izmena:
ta zabrana slikanja po crkvama je najveca glupost koja postoji.

ok je ne slikati monahe, svestenike, monahinje itd.. ali zdanje i crkvu, manastir..to je totalna gloopost koja u neku ruku i steti samoj crkvi jer se ne reklamiraju indirektno kroz fotografije na drustvenim mrezama.

katolici su daleko prikaticniji..platis ulaz i mozes da sliaks do mile volje.

Da li je dozvoljeno snimanje i slikanje u Hilandaru, i uopste, na Svetoj Gori?

Ja znam bolje.
Sve po zasluzi.
Vama dvojici i @Grom_sa_neba! sigurno nije dozvoljeno, ali nekima jeste:

vuici_hilandar_651x940

676

Screenshot_2021-01-07-Aleksandar-Vucic-buducnostsrbijeav-is-on-Instagram-1110x625.png

🥰:heart2::heart2::heart2:🐈

P.S. Nije slučajno da se na prvoj fotografiji točno iznad glave srpskog Spasitelja nalazi aureola.
Da je nekim slučajem Đilas tamo zalutao, iznad glave bi mu se našli oni ukrasni jelenji rogovi.

Monasi bi trebalo da su odvojeni od svetovnog...a pogotovo od AVtihrista...

To sto su mu dozvolili da sebi pegla rejting na sveti dan...je greh...nije ni cudo sto su goreli kad su tako gresni...
Bog ih gleda...
Neka misle o tome...

...

Je l ovo Veliko metanije na Bozic u duhu Pravoslavlja?

Не раде се метаније за црвена слова, већ обични појасни поклони... Ово мора да је са Бадње вечери, јер је у супротном, класична глума побожности, позерај... За Бадњи дан се и даље раде метаније јер је и даље пост и покајање, а за Божић не, јер је мрс и радовање због Рођења Бога...

Posto je zenama zabranjen pristup ko je umesto Suzane fotkao AV?

Mali ili Đurić?
Ovaj drugi je doduse Hazar...

...

ta zabrana slikanja po crkvama je najveca glupost koja postoji.

ok je ne slikati monahe, svestenike, monahinje itd.. ali zdanje i crkvu, manastir..to je totalna gloopost koja u neku ruku i steti samoj crkvi jer se ne reklamiraju indirektno kroz fotografije na drustvenim mrezama.

katolici su daleko prikaticniji..platis ulaz i mozes da sliaks do mile volje.

Vatikan je komercijalizovan do nivoa McDonaldsa...
To sve skupa s verom nema nikakve veze...
Doduse i danasnja SPC ide u tom pravcu...

...

Posto je zenama zabranjen pristup ko je umesto Suzane fotkao AV?

Mali ili Đurić?
Ovaj drugi je doduse Hazar...

...
А то тек да је масонима, свесним атеистима, Јеврејима и муслиманима забрањено да улазе у Хришћанске манастире и цркве... Да не помињемо

Da li je on otišao u Hilandar kao privatno lice ili kao predsednik sekularne države koji kleci na kolenima i ljubi ztemlju ili šta vec ljudi ..ludilo mozga

Otisao je u propagandno-marketinsko reklamnu kampanju za bildanje i peglanje rejtinga.
Kao sto uvek sve koristi za to tako je sada i Bozic iskoristio...
Pricamo o liku koji je radi propagande otvorio nedovrsenu stanicu...Rezultat je smrt 15 ljudi...
Ako to nije greh...ne znam sta jeste...

...

Jesi ga ikad pre video da radi tu gimnastiku? - Nisi...
Znaci...glumata...pegla rejting na sveti dan...
Što je samo po sebi greh...

...
samo kad AV gostuje

inace to mi jako ide na zivce
Da li je on otišao u Hilandar kao privatno lice ili kao predsednik sekularne države koji kleci na kolenima i ljubi ztemlju ili šta vec ljudi ..ludilo mozga
😡

Ne može čovjek više ni na liturgiju, a da ga se ne proziva.

Back