Hil: U protestima protiv litijuma vidim borbu protiv puta ka Zapadu

Ukoliko se pod oporbom podrazumeva titoistički građanizam & nepismeni ekolozi da.
Ma nemam pojma više ko je tamo za šta, sve je to isto.
Znam samo da su protiv svega, uvek antiprotivni, bez ikakvog svog programa.
Kako da glasaš za nekoga ko nema nikakav program, ko ne nudi ništa osim
idiotskih obećanja u stilu: "Samo da skinemo Vučića, poteći će med i mleko"?
Daj bre, obelodani neki svoj plan i program, da vidim šta nudite, pa ćemo lako,
ovako je samo palamuđenje nepismenih i nesposobnih koji su nezadovoljni
svojim bednim životom, pa im svako drugi kriv, osim njih samih...

Jedino što im je svima iz grupacije zajedničko je antinacionalizam, tj zastupanje najmaksimalnijih nacionalnih interesa okolnih avnojevskih nacija.

Niko da mi prokomentarise dug...
Kakav dug? Kako je svet trenutno uređen nema bogate države koja ili ima naftna polja ili nije dužna bar jedan ceo sopstveni GDP na godišnjem nivou.

Da li stvarno veruješ da bi bilo koja druga vlast mogla da pomeri srpsku privredu s mrtve tače bez investicija?

Rast bez investicija = šarena laža za zastrašene birače.

Jedino što im je svima iz grupacije zajedničko je antinacionalizam, tj zastupanje najmaksimalnijih nacionalnih interesa okolnih avnojevskih nacija.
Vidi, meni se Nestorović svideo kad je rekao: -Mi nećemo u koaliciju,
ali ćemo podržati svaki projekat Vlade za koji budemo smatrali da je dobar.
I to je za mene prava opozicija - kritikuj i ukazuj na ono što je loše, ali podržavaj
ono što je dobro za tvoju državu.
A ne ko ovi srbomrsci iz "oporbe", po principu "Da komšiji crkne krava"...

A jel imaš neki racionalni argument?
Sve što nudim i jesu racionalni argumenti... Bukvalno kao kontra-težu ogromnoj količini nebuloza koju se spremni da navalite ovde, kao da vam stvarno odgovara da što više zamaglite pogled na stvari i stvorite kojekakvu nebuloznu konfuziju... Kao da vas sam šejtan (Vučić) učio tome, mislim, ne razumem!?
Na čijoj ste vi strani uopšte, šta uopšte pokušavate da dokažete?? Ostavi vam se direktno pismo vedete opozicije upućeno zvaničnom američkom ambasadoru, vi se i dalje pravite ludi i ponavljate svoje gluposti i nekakva geačka radovanja. Odakle to? I čemu to uopšte? Dal ste pijani, jbt....?!

a žvalavi ima program da nas zaduži još 100 milijardi i da podeli svojim kumovima, mafijašima, rodbini i sendvičarima .. :D da raskopa pola Srbije , rasproda zemlju Šolcu i ostalim njegovim prijateljima, zagadi reke, potruje narod.. pljuc :)

Нажалост, има ту и један број заведених патриота и родољуба који искрено мисле да су ђиласовци нека добра опозиција.
А има и отворених превараната, као што је Милош Француз.

Vidi, meni se Nestorović svideo kad je rekao: -Mi nećemo u koaliciju,
ali ćemo podržati svaki projekat Vlade za koji budemo smatrali da je dobar.
I to je za mene prava opozicija - kritikuj i ukazuj na ono što je loše, ali podržavaj
ono što je dobro za tvoju državu.
A ne ko ovi srbomrsci iz "oporbe", po principu "Da komšiji crkne krava"...
Да, у праву си за Нестора. Несторово велико дело је кад је спречио опорбу да преузме власт у Београду и помогао Господину Шапићу да буде Градоначелник.
Ево, колега @Krishna зна појединости о томе. :mrgreen:

Ne pises dzaba, samo me ne interesuje sta ce. Oni su na nasoj teritoriji a ne mi na njihovoj, pa neka vide sta ce.

Sto se mene tice, neka se ponasaju kao i svi normalni gradjani i to je to.
Intuicija mi govori da NEĆE! I to će onda biti pravi problem za SRBIJU! Nisu ni 81-e dok su još osećali Titovo blagostanje, a pogotovo neće kada ameri odu...

Intuicija mi govori da NEĆE! I to će onda biti pravi problem za SRBIJU! Nisu ni 81-e dok su još osećali Titovo blagostanje, a pogotovo neće kada ameri odu...
Prvo skoci pa reci "hop". Ne zivim od tudje muke niti gledanja u tudje, nego da meni bude dobro. Sta bi oni stvarno me ne zanima jer nikoga ne mrzim, ali ce neka nova pravila morati da vaze, za toliko je jasno.

A pitanje je da li cemo povratiti Kosovo za vreme mog ii tvog zivota, tako da je ova rasprava i bespredmetna, na stranu sto je spam.

Prvo skoci pa reci "hop". Ne zivim od tudje muke niti gledanja u tudje, nego da meni bude dobro. Sta bi oni stvarno me ne zanima jer nikoga ne mrzim, ali ce neka nova pravila morati da vaze, za toliko je jasno.

A pitanje je da li cemo povratiti Kosovo za vreme mog ii tvog zivota, tako da je ova rasprava i bespredmetna, na stranu sto je spam.
Kada ameri odu, imaćemo isto stanje kao Izraelci sa Palestincima.... ILi ćemo se ODREĆI Kosova, za sva vremena....

Polako Fosilvaso, zasto razmisljati sada o tome?

Pa njih je i Erdogan zbog priznanja Izraela nazvao izdajnicima muslimana, polaaako....!
A šta su tada, pre 70 godina mogli? Znaš li kako je Izrael pregazio Egipat? Izraelska vojska je prosečnom brzinom od 70 km/sat tenkovima stigla do KAIRA.. i stala! Nisu hteli da okupiraju Kairo, već su se POVUKLI! ko bi hranio 10 MILIONA egipćana:rotf::rotf:

Back