Hil: Srbija da odluči hoće li je ostrašćeni diktator sputavati

Zbog hapšenja Ukrajinca Navaljnog zapadni mediji su prohisterisali.

Danas mučko ubistvo Viljavićenca koji je očito bio u konfrontaciji sa kolonijalističkom politikom SAD prema Mezoamerici u korporacijskim medijima ima tretman trećerazrednog događaja.

Rusi nisu ubili ni jednog prozapadnog predsedničkog kandidata u Ukrajini.

Kome nije jasno nikada mu neće ni biti.
Nisu ubili, samo malo trovali

Na zalost vas kremljoida postoji i postojace a manji entitet koji vode ruski agenti,koji su sada dobili po usima iz USA,nema nikakve sanse u moru NATO i EU.
Али та држава је нефункционална , изгледа као накривљен кокошињац док држава Република Српска функционише као сат .

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Ili ako nije kum onda CIA da optuži nevine Ruse
Sam Juščenko ga je optužio.

KIEV, Ukraine -- President Viktor Yushchenko on Thursday accused the godfather of one of his children and member of his own political party of involvement in his near-fatal poisoning, a stunning twist to one of post-Soviet Ukraine's most notorious scandals.

Yushchenko did not provide evidence for his claim that David Zhvania participated in giving him a massive dose of dioxin that sickened him and left his face badly scarred.

Sam Juščenko ga je optužio.

KIEV, Ukraine -- President Viktor Yushchenko on Thursday accused the godfather of one of his children and member of his own political party of involvement in his near-fatal poisoning, a stunning twist to one of post-Soviet Ukraine's most notorious scandals.

Yushchenko did not provide evidence for his claim that David Zhvania participated in giving him a massive dose of dioxin that sickened him and left his face badly scarred.
Okej, Rus mu je platio da ga otruje

To je naravno obična spekulacija u kojoj je Rus uvek kriv.

Međutim radi se o klasičnom đilkoškom sukobu oko moći dva kuma.

Da su ga Rusi hteli mrtvog on bi to i bio.
Nisu ga htjeli mrtvog, samo sjebanog.

Alexei Navalni
Sergei Skripal
Vladimir Kara-Murza
Alexander Litvinenko
Alexander Perepilichny
Vuctor Yushchenko
Georgi Markov

Sva trovanja smjestili sirotim Rusčićima, a ustvari se sami otrovali, kakvi podlaci

Nisu ga htjeli mrtvog, samo sjebanog.

Alexei Navalni
Sergei Skripal
Vladimir Kara-Murza
Alexander Litvinenko
Alexander Perepilichny
Vuctor Yushchenko
Georgi Markov

Sva trovanja smjestili sirotim Rusčićima, a ustvari se sami otrovali, kakvi podlaci

Prvo lista nije tačna jer je na njoj i Juščenko između ostalih za koga smo ustanovili da je žrtva kumovske svađe.

Ostaili su na ovaj ili onaj način dvostruki agenti, Bugari, Ukrajinci ili prosto lopovi koji su pokušali da prave budale od Rusa ali ne mislim da su ih oni trovali već ih je sam zapad žrtvovao baš kao i onog nesrećnog ukrajinskog pesnika uoči Majdanskog puča.

Back