Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 231.947
U doggy prstenac i ne oseti od uzbudjenja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne ide ti tako Ha,hahaAko je napaljenost u vazduhu bude svasta, ako je ono daj da probam - nagovorio me, pa se stegne, on navali ona stegne jos vise, njemu ispadne: ihihih cini mi se da ti je malo paou. Nema veze drugi put cemo - poljubi me.
To ako je ona hot ide sve lepo i ona se lepo pripremi.Pa ne ide ti tako Ha,haha
Prvo treba dobro da je napaljena,predigra pola sata,ne štedi na lubrikantu…to valjda znaš,a i šta će ti?previše gubljenje vremena.ako baš insistira,neka se klistira sat vremena pre seksa.
Pa jel hoces da iscuri ono bljak?To ako je ona hot ide sve lepo i ona se lepo pripremi.
Imas ljude koji se nenformisu, a ne zele da se informisu, misle da to nekako ide svojim tokom. I onda jela sat vremena pre, popila kafu, klistir je isuvise eewww a hoce anal. Pa jbga bejbe, nece da moze.
Udri do zore da prštiA jednostavno je, evo ispascu ja gad pa cu lepo navesti bez natezanja i teske pedagogije:
Kenjaj sat dva pre. Ako ne kenjas zato imas taj nezgodan osecaj.
Klistir.
Priprema. Znaci mora da je ultra hot i prepusteno, intimno. Ne ono: jedan prstic, dva prstica, evo ga vozic brm brm.
Ako ne kapiras, onda si paglu za to i nemoj.
Zdravstvena neodgovornost, budalaština. Kome normalnom treba ta glupost?!Ajmo malo sa aspekta higijene i zaštite zdravlja, te očuvanja crevne flore. Gej stop, sms stop, samo ozbiljna rasprava!
Da probala sam. Fizički sam po sebi ništa posebno ali psihički me jako privlači jer se skroz predajem a submisivna sam i osećam dominaciju partnera.Jel ti se svidja analni sex,probala ili ne?
Koliko grama ima to pakovanje?
Koliko grama ima to pakovanje?
Nije valjda da si koristila to?ne znam, zar ne piše na slici?
mislim da je to za jendokratnu upotrebu kod odraslih.
Nije valjda da si koristila to?
znaaamzini da ti kažem
p.s. što bih ja odgovarala na tvoja pitanja?
Otprilike tako nekako.A jednostavno je, evo ispascu ja gad pa cu lepo navesti bez natezanja i teske pedagogije:
Kenjaj sat dva pre. Ako ne kenjas zato imas taj nezgodan osecaj.
Klistir.
Priprema. Znaci mora da je ultra hot i prepusteno, intimno. Ne ono: jedan prstic, dva prstica, evo ga vozic brm brm.
Ako ne kapiras, onda si paglu za to i nemoj.
Ne znam, pitam?ne znam, zar ne piše na slici?
mislim da je to za jendokratnu upotrebu kod odraslih.
Ovo kad kažeš da ne ostane trag, misliš na govance?Otprilike tako nekako.
Stim što bih dodala kondom i malo lubrikanta.
Pa na početku (dok se ne prevaziđe strah) mora malo prstić... Posle može i ultra hot ali može i manipulacija (kao nagrada ili uslov)
Ali pošto je tema HIGIJENA...
Ako sam sedela tog dana na šolji može (najbolje to nekoliko sati pre odnosa). Kondom i lubrikant treba. Obično ne ostane nikakav trag, eventualno vrlo malo samo.
P.S. nisam koristila nikakve klizme i ispiranja.
Nači ti se najedeš kao zver dan pre toga i još ne odradiš dubinsko pranje?Otprilike tako nekako.
Stim što bih dodala kondom i malo lubrikanta.
Pa na početku (dok se ne prevaziđe strah) mora malo prstić... Posle može i ultra hot ali može i manipulacija (kao nagrada ili uslov)
Ako sam sedela tog dana na šolji može (najbolje to nekoliko sati pre odnosa). Kondom i lubrikant treba. Obično ne ostane nikakav trag, eventualno vrlo malo samo.
Tačno tako, i kad te neka ženka, ili nedobog mužjak pita ili navodi da je/ga čukaš u ankicu bez kondoma (a naročito ako imaš neku ranicu na pjenisu) uvek možeš da izgovoriš onu staru dobru srbsku izreku: " Ma beži tamo, pa u bulji imaš više bakterija nego Komodo zmaj u ustima"Pa ko ima uredne svakodnevne stolice normalnog izgloeda (ovo mi deluje kao da pišemo u nekom zdravstvenom časopisu haha), njima klistir i ne treba. aman, naravno da ništa ne ostaje, ali kad već pričamo o higijeni ne jepte se ljudi u guze bez kondoma, tamo ima baš previše bakterija koje nisu namenjene normalnom seksualnom odnosu.