Higijena pre i za vreme samog analca!

Ako je napaljenost u vazduhu bude svasta, ako je ono daj da probam - nagovorio me, pa se stegne, on navali ona stegne jos vise, njemu ispadne: ihihih cini mi se da ti je malo paou. Nema veze drugi put cemo - poljubi me.
Pa ne ide ti tako Ha,haha

Prvo treba dobro da je napaljena,predigra pola sata,ne štedi na lubrikantu…to valjda znaš,a i šta će ti?previše gubljenje vremena.ako baš insistira,neka se klistira sat vremena pre seksa.

Pa ne ide ti tako Ha,haha

Prvo treba dobro da je napaljena,predigra pola sata,ne štedi na lubrikantu…to valjda znaš,a i šta će ti?previše gubljenje vremena.ako baš insistira,neka se klistira sat vremena pre seksa.
To ako je ona hot ide sve lepo i ona se lepo pripremi.
Imas ljude koji se nenformisu, a ne zele da se informisu, misle da to nekako ide svojim tokom. I onda jela sat vremena pre, popila kafu, klistir je isuvise eewww a hoce anal. Pa jbga bejbe, nece da moze.

A jednostavno je, evo ispascu ja gad pa cu lepo navesti bez natezanja i teske pedagogije:

Kenjaj sat dva pre. Ako ne kenjas zato imas taj nezgodan osecaj.
Klistir.
Priprema. Znaci mora da je ultra hot i prepusteno, intimno. Ne ono: jedan prstic, dva prstica, evo ga vozic brm brm.
Ako ne kapiras, onda si paglu za to i nemoj.

A jednostavno je, evo ispascu ja gad pa cu lepo navesti bez natezanja i teske pedagogije:

Kenjaj sat dva pre. Ako ne kenjas zato imas taj nezgodan osecaj.
Klistir.
Priprema. Znaci mora da je ultra hot i prepusteno, intimno. Ne ono: jedan prstic, dva prstica, evo ga vozic brm brm.
Ako ne kapiras, onda si paglu za to i nemoj.
Otprilike tako nekako.

Stim što bih dodala kondom i malo lubrikanta.

Pa na početku (dok se ne prevaziđe strah) mora malo prstić... Posle može i ultra hot ali može i manipulacija (kao nagrada ili uslov)

Ali pošto je tema HIGIJENA...
Ako sam sedela tog dana na šolji može (najbolje to nekoliko sati pre odnosa). Kondom i lubrikant treba. Obično ne ostane nikakav trag, eventualno vrlo malo samo.

P.S. nisam koristila nikakve klizme i ispiranja.

Otprilike tako nekako.

Pa na početku (dok se ne prevaziđe strah) mora malo prstić... Posle može i ultra hot ali može i manipulacija (kao nagrada ili uslov)

Ako sam sedela tog dana na šolji može (najbolje to nekoliko sati pre odnosa). Kondom i lubrikant treba. Obično ne ostane nikakav trag, eventualno vrlo malo samo.

Ovo kad kažeš da ne ostane trag, misliš na govance?

Otprilike tako nekako.

Nači ti se najedeš kao zver dan pre toga i još ne odradiš dubinsko pranje?
Pa dobro da ne ostane ceo ručak na rcu :mrgreen:

Pa ko ima uredne svakodnevne stolice normalnog izgloeda (ovo mi deluje kao da pišemo u nekom zdravstvenom časopisu haha), njima klistir i ne treba. aman, naravno da ništa ne ostaje, ali kad već pričamo o higijeni ne jepte se ljudi u guze bez kondoma, tamo ima baš previše bakterija koje nisu namenjene normalnom seksualnom odnosu.

Pa ko ima uredne svakodnevne stolice normalnog izgloeda (ovo mi deluje kao da pišemo u nekom zdravstvenom časopisu haha), njima klistir i ne treba. aman, naravno da ništa ne ostaje, ali kad već pričamo o higijeni ne jepte se ljudi u guze bez kondoma, tamo ima baš previše bakterija koje nisu namenjene normalnom seksualnom odnosu.
Tačno tako, i kad te neka ženka, ili nedobog mužjak pita ili navodi da je/ga čukaš u ankicu bez kondoma (a naročito ako imaš neku ranicu na pjenisu) uvek možeš da izgovoriš onu staru dobru srbsku izreku: " Ma beži tamo, pa u bulji imaš više bakterija nego Komodo zmaj u ustima"
Isto se ponašaš i ako Komodo zmaj oće da ti odradi popularni "Glava zadatak", kažeš mu lepo da u ustima ima više bakterija nego u šupku, a ako baš insistira onda nikako bez kondoma!

"U zadnjem delu usne šupljine komodo zmaja nalazi se više od 80 bakterijskih sojeva. Neki od njih kod plena uzrokuju trovanje krvi ili sepsu, ali ovim gušterima-mesožderima te bakterije ne škode, što znači da su na njih imuni. Naučnici su iz histonskog proteina H1 proizveli sintetski peptid i nazvali ga DRGN-1."
Izvor: Google.

Back