Kakav kontakt?Ja ne znam stvarno.. imao sam davno jednog prijatelja koji je bio gej verovatno je još uvek ali sam izgubio kontakt s njim tako da ne znam..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav kontakt?Ja ne znam stvarno.. imao sam davno jednog prijatelja koji je bio gej verovatno je još uvek ali sam izgubio kontakt s njim tako da ne znam..
Samo prijateljski.. ali priznajem hteo da me smuva ali ja se nisam dao..Kakav kontakt?![]()
Zavisi oš ga primat' il' mećatJe l' se to koristi prije ili posle..![]()
Ih ko da nisi malo probaoJa ne znam stvarno.. imao sam davno jednog prijatelja koji je bio gej verovatno je još uvek ali sam izgubio kontakt s njim tako da ne znam..
Lele...Zavisi oš ga primat' il' mećat![]()
Pa jesam, čemu sumnja??Lele..... ja mislio ti nešto ozbiljna ovde ....
![]()
Ne ne sumnjam uopšte.. a je l' tvoj tata stvarno Guy Laliberte..?Pa jesam, čemu sumnja??![]()
Iskustva sa zenama su super, nista lepse nego kad uziva dok si u njoj, a za muskarce ne znam, mozda si ih ti imao pa mozes da podelis....Ne znam je l' to govoriš iz iskustva ili ti pričao neko..![]()
Ajmo malo sa aspekta higijene i zaštite zdravlja, te očuvanja crevne flore. Gej stop, sms stop, samo ozbiljna rasprava!
Aaaaa znas
Si bambinaKako ne bih znala šta su mikroklizme. Završila sam medicinsku školu.
Nemoj da se ljutiš Ja sam samo pročitao Kako si napisao pa mi se pitanje nametnulo samo od sebe..Iskustva sa zenama su super, nista lepse nego kad uziva dok si u njoj, a za muskarce ne znam, mozda si ih ti imao pa mozes da podelis....
Autor teme verovatno ima nadimak Zoki Analac, ali reci brate da te zovu Zoki Analac![]()
Fizicko vaspitanje Branka!Kako ne bih znala šta su mikroklizme. Završila sam medicinsku školu.
Ne bre to je 3okn to mu je trece okoAutor teme verovatno ima nadimak Zoki Analac, ali reci brate da te zovu Zoki Analac![]()
Nije Zoki nego 3okи, kao pčela...Autor teme verovatno ima nadimak Zoki Analac, ali reci brate da te zovu Zoki Analac![]()
naravno da nema nkakav link na znanstveno istraživanje
Ovo nema nikakvu logiku, samim tim što taj muškarac ne bi sebe terao da bude sa devojkom već bi tražio muškarca iste orijentacije. Analni seks vole uglavnom izuzetno dominantni muškarci i tu glavnu ulogu igra kontrola cele situacije, dok žene koje vole a. seks su uglavnom submisivne i vole da se prepuste i potčine. Najizraženiji vid dominacije tokom seksa je upravo anal, baš nikakve veze nema sa seksualnom orijentacijom.Svaki muškarac koji voli analni je prikriveni gej, dokazano![]()
Moze da bude i samo experiment i stvar bliskostiOvo nema nikakvu logiku, samim tim što taj muškarac ne bi sebe terao da bude sa devojkom već bi tražio muškarca iste orijentacije. Analni seks vole uglavnom izuzetno dominantni muškarci i tu glavnu ulogu igra kontrola cele situacije, dok žene koje vole a. seks su uglavnom submisivne i vole da se prepuste i potčine. Najizraženiji vid dominacije tokom seksa je upravo anal, baš nikakve veze nema sa seksualnom orijentacijom.