Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.599
Ajmo malo sa aspekta higijene i zaštite zdravlja, te očuvanja crevne flore. Gej stop, sms stop, samo ozbiljna rasprava!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LinkSvaki muškarac koji voli analni je prikriveni gej, dokazano![]()
Ma kakvi...nisu to samo kita i rupa. Tu ucestvuju osobe, ljudska bica. Apsolutno nije isto dal ga ubacis devojci ili muskarcu odvratnom.Svaki muškarac koji voli analni je prikriveni gej, dokazano![]()
Šta je, prepao se, a?
June, June..![]()
Dobro mogu da prihvatim tu tvoju tvrdnju ali volio bih da mi kažeš šta je svaka žena koja voli analni seks Da li je i ona gej..?Svaki muškarac koji voli analni je prikriveni gej, dokazano![]()
Ne znam je l' to govoriš iz iskustva ili ti pričao neko..Ma kakvi...nisu to samo kita i rupa. Tu ucestvuju osobe, ljudska bica. Apsolutno nije isto dal ga ubacis devojci ili muskarcu odvratnom.
Obriši komentar dok imaš vremena. I dobro razmisli šta si rekao.Dobro mogu da prihvatim tu tvoju tvrdnju ali volio bih da mi kažeš šta je svaka žena koja voli analni seks Da li je i ona gej..?
Ma kakvi...nisu to samo kita i rupa. Tu ucestvuju osobe, ljudska bica. Apsolutno nije isto dal ga ubacis devojci ili muskarcu odvratnom.
Ne razumem te ..pitaj me još jednom..Obriši komentar dok imaš vremena. I dobro razmisli šta si rekao.
Ajmo malo sa aspekta higijene i zaštite zdravlja, te očuvanja crevne flore. Gej stop, sms stop, samo ozbiljna rasprava!
Ja ne znam šta je to..?
Je l' se to koristi prije ili posle..
Ja ga pijem ujutro na prazan stomak i šta mi fali?Je l' se to koristi prije ili posle..![]()
Je l' ga razblažiš u vodi ili samo tako iz flaše ga trgneš..Ja ga pijem ujutro na prazan stomak i šta mi fali?
Ovaj s Najlona je ionako razblažen..mamu imJe l' ga razblažiš u vodi ili samo tako iz flaše ga trgneš..![]()
Znaš da je to veliki biznis više se ne falsifikuju toliko neki skupi satovi novčanice ili nešto što je komplikovano nego jednostavno se razblažuju tečnosti u omeru 50- 50.. podvaljuju se lažni čipsovi ili grickalice ili sve ono što nikad ne bi ni pomislio da se to falsifikuje ali tome se ne može ući u tragOvaj s Najlona je ionako razblažen..mamu im
I šta sad pošteni gejevi da rade?Znaš da je to veliki biznis više se ne falsifikuju toliko neki skupi satovi novčanice ili nešto što je komplikovano nego jednostavno se razblažuju tečnosti u omeru 50- 50.. podvaljuju se lažni čipsovi ili grickalice ili sve ono što nikad ne bi ni pomislio da se to falsifikuje ali tome se ne može ući u trag
Ja ne znam stvarno.. imao sam davno jednog prijatelja koji je bio gej verovatno je još uvek ali sam izgubio kontakt s njim tako da ne znam..I šta sad pošteni gejevi da rade?