mvujanovic
Primećen član
- Poruka
- 525
A gde si ti video da je neko rekao da dizel ima karburator? Ubuduće ne piši u množini !hm... svašta ste napričali. A vidim da ste poznavaoci kada kažete da dizel ima karburator.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gde si ti video da je neko rekao da dizel ima karburator? Ubuduće ne piši u množini !hm... svašta ste napričali. A vidim da ste poznavaoci kada kažete da dizel ima karburator.
Pravio sam ga sam i već više od godinu dana se bakćem sa tim, nisam prodao ni jedan, dakle ne pišem ovo radi komercijalizacije. Sa 5 ampera struje dobijem oko 06 litara HHO u minuti ali čistog bez vodene pare, a ovi što troše 40 ampera nisu dobri jer proizvode vodenu paru. Moj uređaj je bar za klasu bolji od uređaja firme HHO Solution koa je na sajmu automobila prezentovala isti. Još da napomenem da sam uspeo da taj praskavi gas pretvorim u gas sličan TNG, dakle nije više praskavac, tako da ove zime grejanje na HHO bez struje, postoji način dobijanja hho pomoću aluminijuma, negde oko 1 kg aluminijuma biće dovoljno dnevno.
Moje lično iskustvo mi govori da taj gas ima veliki potencijal.
"Kako god prvi motor koji je pouzdano radio na vodonik je napravljen 1820, (Englez William Cecil).
Benzinski motori su došli tek posle (na osnovu ovih) i prvi je izrađen u Americi (Hazard i Morey; Hezerd i Mori) tek 1824.
Imao je neku vrstu primitivnog rasplinjača, dok oni na vodonik (normalno) nisu!
Toliko o tome može li vodonik da se koristi u motorima SUS. Da je nastavljeno sa tim ko zna gde bi sad bili (i koliko bi svet bio manje zagađen)."
Da zaboravio sam da napišem napon, misleći da se podrazumeva napon alternatora, dakle 13,8 volti. Prozivao nisam nikog, a ako te boli što sam napisao da je moj elektrolizer efikasniji od HHO Solution, to je istina. Kontaktirao sam ih i tom prilikom su tražili da dođem kod njih kako bi oni testirali isti kao da se ja zakopčavam na leđima. Svakom ko želi da napravi elektrolizer za sebe rado ću pomoći, ali da neko to koristi u komercijalne svrhe ne dolazi u obzir. Nadalje gospoda iz navedene firme su prijavila patent kao da je to njihova intelektualna svojina iako je taj princip prouzvodnje HHO odavno poznat. Hteo sam da kupim od njih nepovratni ventil (flash back arestor) koji reklamiraju, ali u kontaktu sa njima došao sam do saznanja da se radi o običnom bubleru, dakle ventilu na principu vode,dok sam ja u to vreme već usavršio flash back arestor sličan onom za autogeno zavarivanje i efikasan je 100%, mada mi isti nije potreban jer kako sam napisao moj gas nije eksplozivan. Najviše od svega sam kivan na one koji pod izgovorom da žele pomoći ovom narodu na osnovu toga uzimaju velike pare.Moj uređaj je bar za klasu bolji od uređaja firme HHO Solution
Prijatelju nevalja pričati bez dokaza.
Priča bez argumenta je prazna priča.
Sve dok ti svoj aparat držiš u tajnosti od tvoje priče nema ništa.
Inače da naučiš da se izražavaš pravilno, kada oćeš reći da tvoj aparat pravi 0,6 L/min na 5A to je nepotpun podatak. Zaboravio si da staviš na kom naponu jer nije isto dali je to 5A na 12V, 5A na 14V, 5A na 24V, 5A na 30V ili 5A na 100V.
Da bi te ljudi poštovali i da bi cenili ono što ovde pišeš trba da vodiš računa koga prozivaš i pokom osnuvu a još više vodi računa da li imaš argument za tu priču...
Pozdrav HIDROGENCI
Nisam probao kiseonik ali sam radio nešto drugo,pravio sam "vortex" koji ubrzava protok vazduha u motor i osetio sam da motor snaznije vuče.ja sam gore govorio o toj mogućosti, da se H2 ponaša kao katalizator tj da ubrza sagorevanje goriva, ali sam to rekao onako teroetski da je to nešto što bi eto moglo da se desi, što naravno ne znači da i hoće.
mvujanovic da li si nekad probao da samo pustiš čist kiseonik u motor?

Što se tiče izdvajanja kiseonika ja sam to postigao na drugi način, dobijeni gas takozvani HHO propustim kroz jednu tečnost, (pošto vidim da su prisutni i ovi što komercijalizuju celu stvar neću javno iznositi o čemu se radi) i posle toga HHO gas više nije eksplozivan, gori kao butan.valjda je mislilo na tecan kiseonik ili na visoku koncentraciju , mislim da je vodonik kljucan ,kiseonika vec ima u usisnom vazduhu 20-21% , i delovi procenta -tamo-vamo ne uticu na sagorevanje , vodonik je tu kljucan jer ga u nizoj atmosferi i nema. nego pitao sam ranije dal se izdvaja O2 iz mesavine zbog opasnosti eksplozije same mesavine nakon elektrolize i kako ga izdvajaju , medjutim odgovor je bio negativan pa sam izgleda nesvesno uneo zabunu ...
no dobro- u molekulskom stanju H2 i O2 i nisu toliko reaktivni bez varnice ili plamena.deblje plasticno crevo malog propusnog profila- par milimetara je dovoljno.
Ovi iz HHO Solution prodaju čak i do 700 evra po uređaju, preporučujem ti da sam napraviš, ako želiš pomoći ću ti. Javi se na P.P.hteo bi da ugradim HHO u svoja kola interesuje me cena sa ugradnjom
wow kakvo dranje ,pa bas mi je ovaj sistem interesantan zato sto je tako lak za konstrukciju i jeftin. sta ,da im nisu elektrode od zlata? ovo bre ne bi SMELO da kosta vise od 10 evra max. nerdjajuci celik za elektrode i kuhinjska so kao elektrolit je sve sto ti treba.
a zasta ce tolke bozicne diode i meraci?
wow kakvo dranje ,pa bas mi je ovaj sistem interesantan zato sto je tako lak za konstrukciju i jeftin. sta ,da im nisu elektrode od zlata? ovo bre ne bi SMELO da kosta vise od 10 evra max. nerdjajuci celik za elektrode i kuhinjska so kao elektrolit je sve sto ti treba.
P.P. je privatna poruka!Trenutno je u HHO akcija i prodaju za 250eura uređaj.(šta ti je P.P)
pogotovu sto danas mnogi voze na plin, a plin bolje sagoreva od benzina...a onaj ko vozi na benzin, on vec ima dovoljno novaca, pa za 150 evra bolje da ugradi plin nego ovaj uredjaj...