Heroji 2 - Pad Andjela

ja ne znam šta je sa muškarcima i sa ženidbom i zašto muškarci ne žele da se žene i ostalo.
to počinje baš da me smara. a pri tom svi filozofiraju : kad ćeš se udaš, što se ne udaš, šta kaže taj tvoj, što te ne ženi, nadji ti drugog!
a ko mi garantuje da će me drugi ženi?
niko neće da se ženi.
ebem li vam mame!
gledam likove oko sebe, svi po tries i kusur godina, svi ko klinci.
"šta, 4 godine si sa njim? pa što ti nije napravio decu? ja bih ti napravio decu, mislim šta, posle 4 godine ili praiš decu ili se razilazite"
"pa dobro matori jel si bio sa ribom 4 godine?"
"pa jesam"
"pa gde su ti deca, što joj nisi napravio?"
sve filozof do filozofa.
onda mi neki debil pokazuje sliku svoje bebice koja ima 15 dana, i posle toga kao ide da odveze moju drugaricu kući i sve vreme je cima da ga poljubi, da se ljube. ova samo što se nije ispeglirala po njemu.
a taj "moj", hteo da me ženi dok je bio preko, pa je bio usamljen pa sam mu ja bila podrška i kompanjeros, odavde, pa je sav bio u raspadu, i hteo da me ženi pa ovo pa ono.
a sada, zabavljamo se, i tako do besvesti valjda treba.
misssim.
kad počnem da karam sve redom, pa se zainatim, pa neću da se udam nego ću samo da pijem i vatam likove za kare ima se zbunite svi!
a u ******!!!

Iskreno, nema šta.
ps. Da sam ti malo bliži, pa da i mene apiš za miška
 
pa valjda važi bem li ga, ali se nisam toliko bavila ženama. one me stvarno ne zanimaju.
i mislim ipak da se muškarci mnogo više tripuju na tu temu.
ima žena koje su u tom tripu, ali se to njima obija o glavu. ima onih koje su omatorile čekajući.
stvarno kad uporedim, mnogo je manji procenat žena koje su u fazonu da se kao loše tripuju od braka, uglanom su to muškarci i to je fakat!
 
Ne lupaj, nisi ti svetica, pa da radjaš nevina.
A i zaboravila si da se nisi još j'ebala .

Svetica?! Mnogi misle, zbog mojih moralnih kvaliteta, cestitosti i iskrenosti da sam hodajuca sveta osoba. Ja sebe ne dozivljavam tako, ja sam jedna obicna devojka, koja je zna da voli i koja je samo postena i naivna.
Ipak, ja mogu da kazem za sebe da sam majka cetvoro dece. To su deca od mog sadasnjeg decka. Ja ih jako volim i prihatila sam ih kao svoje. Oni me obazavaju i ja njih posebno me vole ove dve najmladje devojcice. :)
 

Back
Top