HEROJ

Tema je najgluplje moguce isravanje
Evo prevedeno
Oprostimo Amerima sto su nas bombardovali i nacilini ogromnu stetu, zato sto ce nam sada dati jedan centar koji ce pomoci novim narastijima, iako je steta mnogo veca nego ikakava pomoc. Takodje sta ima veze sto su pobili ljude, bitno je napredovanje i prastanje. Nema veze sto oni ne oprastaju nikome, nema veze sto niko drugi ne oprasta nista,nema veze sto Amerika ratuje po celom svetu u ime borbe protiv terorista , a povod je 9/11 napad . Sve je super. Nama se moze. Ko hebe nase poginule, ko hebe da i drugi nesto priznaju, bitna je buducnost :super: :super: :super:

Meni je skroz morbidno i dokaz koliko je SPO podana stranka.verovatno je dosao na celo opstine trgovinom sa DS kao i svuda po srbiji .Koliko covek moze da nisko padne da ode kod ubice svog deteta da trazi pare .To nemogu da shvatim to nije prastanje to je trgovina svojom nesrecom.

ovo je bas divan prmer prastanja u skladu sa verom hriscanskom , a ti kao satro pravi bogomljac umesto to da pozdravis , ti lajes okolo :thumbdown:

Па ја ако сам побожан НЕ ЗНАЧИ ДА САМ МЕНТАЛНО ЗАОСТАО. Шта да поздравим? НОВИ ЗЛОЧИН који се припрема тако што за ВЕЋ УЧИЊЕНИ ЗЛОЧИН НЕ ТРЕБА НИКО ДА ОДГОВАРА - АЛИ САМО КАДА СУ У ПИТАЊУ СРПСКЕ ЖРТВЕ. Па када си ти тако "благородан" и већи хришћанин од свих ЗАШТО НИСИ НАПИСАО ПЕТИЦИЈУ ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ - него ено Србе осудише на 1 000 ГОДИНА РОБИЈЕ. Ту знаш да аплаудираш и да се кезиш, знаш да се залажеш да јуре Караџића и Младића, је л' ? А убицама Срба си одушевљен ПА ЋЕШ ТИ И ТЕБИ СЛИЧНИ ДА У ИМЕ СТРАДАЛИХ НЕСРЕТНИКА ДА ЗЛОЧИНЦУ ОПРОСТИШ ЗЛОЧИН???

Сваки онај који заговара ЗАТАШКАВАЊЕ ЗЛОЧИНА - ЈЕСТЕ САУЧЕСНИК У ЗЛОЧИНУ.

Одувек сам био а и остаћу за принцип ДА СВИ ЗЛОЧИНЦИ ЗА СВЕ ЗЛОЧИНЕ ТРЕБА ДА ОДГОВАРАЈУ.

Ovo je moj novi heroj,prosto nemam reci sta napisati na ovoj jugovicev tekst iz Blica.....ali iskreno, malo nas bi ovako hriscanski moglo oprostiti...procitajte i sami o cemu se radi.

Ujedno, ovo je i satisfakcija mom tekstu od pre par dana ovde i na nekim sajtovima,da jednostavno ,stare mrznje moramo zaboraviti i okrenuti se buducnosti i obezbedjivanju boljeg zivota za sve nas,pogotovu nasoj deci.

Zoran Milenkovic HEROJ....kapa dole...:worth::worth:

Александар Југовић за „Блиц“: Херој

На мосту преко Велике Мораве у Варварину пре десет година, 30. маја, приликом НАТО напада, погинуло је десеторо људи. Међу погинулима била је и петнаестогодишња Сања Миленковић, ученица првог разреда Математичке гимназије.

Председник општине Варварин и члан председништва Српског покрета обнове је Зоран Миленковић, отац настрадале Сање.

На Зоранову иницијативу, Америчка амбасада у Београду обезбедила је средства за изградњу Дома за дневни боравак деце ометене у развоју у Варварину, као што ће обезбедити и помоћ за школу, вртић и дом здравља, такође у Варварину.

У Србији данас постоји много људи који мрзе САД зато што су учествовале у бомбардовању Србије 1999. године. Да ли су у праву?

Ако неко има разлога да мрзи, да презире, да куне, све оне који су учествовали у бомбардовању Србије, онда је то Зоран Миленковић.

Али, каква је то мржња која доноси нове несреће.

Уколико би та мржња ускратила деци ометеној у развоју место за дневни боравак, боље услове рада вртића, школе, дома здравља, поставља се питање да ли чак и Зоран има право на такву мржњу.

На срећу, Зорана красе све хришћанске врлине, и он неће дозволити да његова несрећа проузрокује још веће несреће. Направиће Дом за боравак незбринуте деце, обезбедиће боље услове за рад вртића, школе, дома здравља.

Варварин је срећан што га води такав човек, Србија би била срећнија да има више Зорана Миленковића.

Када неко ово прочита ко мрзи све што је америчко, или што долази са Запада, под условом да се уштине за образ како би се пробудио из вишедеценијског сна, мислим да би заборавио у 21. веку реч мржња.

У времену када се Европа уједињује ради бољега живота свих њених грађана, у времену када се свет уједињује у борби против пошасти глобалног отопљавања, пандемија, економске кризе, ми морамо волети Србију тако да прошлост не сме бити преча од генерација које долазе.

Не видим да је игде написано да је овај човек заборавио или опростио смрт свог детета и то може да уради само умоболан човек. Ово је тужно играње именом детата, овај пут од стране жутих, што потврђује да се ни по чему не разликују од плавих и црних. Овлаженост препона постављача, при помињању институција ширења западне демократије, говори о поремећеним вредостима, јер Боже мој подразумева се да је сваки следбеник еUроатлантиђанске интеграције херој.

А давно је рекао први убијени империјалистички председник да се од ''историје не може побећи''. Да заборавим 3500 убијених суграђана и 78 дана размишљање где су ми ћале и стриц. Неће да може.

stare mrznje moramo zaboraviti i okrenuti se buducnosti i obezbedjivanju boljeg zivota za sve nas,pogotovu nasoj deci.

Путуј игумане, али прво научи своја покољења да се нигде не иде непозван осим на славу. Колико је мени познато западни хуманитарци такве бесмислице не славе, они породицу виде само за тенксгивинг деј. Разуми их, заузети су ширењем плементитих вредости.

Poslednja izmena:
Tema je najgluplje moguce isravanje
Evo prevedeno
Oprostimo Amerima sto su nas bombardovali i nacilini ogromnu stetu, zato sto ce nam sada dati jedan centar koji ce pomoci novim narastijima, iako je steta mnogo veca nego ikakava pomoc. Takodje sta ima veze sto su pobili ljude, bitno je napredovanje i prastanje. Nema veze sto oni ne oprastaju nikome, nema veze sto niko drugi ne oprasta nista,nema veze sto Amerika ratuje po celom svetu u ime borbe protiv terorista , a povod je 9/11 napad . Sve je super. Nama se moze. Ko hebe nase poginule, ko hebe da i drugi nesto priznaju, bitna je buducnost :super: :super: :super:

stvarno kakav otpad od teme
novinara koji je ovo objavio u blicu treba prebiti i izlomiti mu sve kosti
kakav shljam

Ajde sto je covek "oprostio" pod vecom silom i za vece dobro (izgradnja centra za ZIVU decu), ali ne mogu da razumem mentalni sklop ove budale novinara i svih onih koji pozdravljaju ovaj tekst i to jos uz reci "Srbija bi bila srecna da ima jos Zorana Milenkovica" a prica je o coveku kojem su NATO okupatori ubili dete....Vi definitivno niste normalni, umesto da kazete BOZE SACUVAJ, vi prizeljkujete jos takvih primera....kakav sljam :thumbdown:

stvarno kakav otpad od teme
novinara koji je ovo objavio u blicu treba prebiti i izlomiti mu sve kosti
kakav shljam
Па ја рекох малочас, кретен новинар је све надувао, дао себи слободу да интерпретира Миленковићеве мисли и осећања, речју - компромитовао човека.

Па ја рекох малочас, кретен новинар је све надувао, дао себи слободу да интерпретира Миленковићеве мисли и осећања, речју - компромитовао човека.

a mozesh tek da zamislish kakva je to kreatura u blicovoj redakciji koja je odobrila ovakvo smetje da pusti u javnost
ne kapiram kako ih nije sramota
ili tek kreatura koja ovo smatra herojstvom lol
ubiti nekom dete je primer za heroja
kakvih bolesnika ima na netu i u ovoj zemlji pa to je strashno lol

Питам се зашто се онда та новинарска ђубрад НЕ ЗАЛОЖЕ ЗА ПУШТАЊЕ НА СЛОБОДУ СВИХ ОСУЂЕНИКА - ПА НЕКА И ЊИМА ОПРОСТЕ... ма тај идиот сигурно нема децу - мени се на саму помисао диже коса на глави.

Зашто онда они родитељи 16 погинулих радника РТС-а сваке године траже повећање казне оном директору ТВ-а ? А? А још је тај лик индиректно крив - главни злочинци су на слободи.

Srbija je okupirana, samo sto neki jos nisu svesni ili imaju koristi od toga.

Па ја ако сам побожан НЕ ЗНАЧИ ДА САМ МЕНТАЛНО ЗАОСТАО. Шта да поздравим? НОВИ ЗЛОЧИН који се припрема тако што за ВЕЋ УЧИЊЕНИ ЗЛОЧИН НЕ ТРЕБА НИКО ДА ОДГОВАРА - АЛИ САМО КАДА СУ У ПИТАЊУ СРПСКЕ ЖРТВЕ. Па када си ти тако "благородан" и већи хришћанин од свих ЗАШТО НИСИ НАПИСАО ПЕТИЦИЈУ ХАШКОМ ТРИБУНАЛУ - него ено Србе осудише на 1 000 ГОДИНА РОБИЈЕ. Ту знаш да аплаудираш и да се кезиш, знаш да се залажеш да јуре Караџића и Младића, је л' ? А убицама Срба си одушевљен ПА ЋЕШ ТИ И ТЕБИ СЛИЧНИ ДА У ИМЕ СТРАДАЛИХ НЕСРЕТНИКА ДА ЗЛОЧИНЦУ ОПРОСТИШ ЗЛОЧИН???

Сваки онај који заговара ЗАТАШКАВАЊЕ ЗЛОЧИНА - ЈЕСТЕ САУЧЕСНИК У ЗЛОЧИНУ.

Одувек сам био а и остаћу за принцип ДА СВИ ЗЛОЧИНЦИ ЗА СВЕ ЗЛОЧИНЕ ТРЕБА ДА ОДГОВАРАЈУ.

ma sve je tako 100%.pa koji su ovo mazohisti pobogu koji opravdavaju ameriku????
pa ljudi vi opravdavate i oprastate amerikancima,a ne zaboravljate nista bivsim komsijama,
pa koje je objasnjenje za to poltronstvo....???? sta se dobija amnestijom NATO PAKLA,
pa dodajete im vetar u jedra da nastave da zare i pale svetom a da za to ne odgovaraju nikom !!!!!!!!!!!!!!

Neka priča ko šta hoće, za ovo je zaista potrebna hrabrost, pogotovo što se sve dešava u malom mestu u kom se svi znaju.

Nego, opet ste se malo oteli kontroli. Sad sam neke stvari samo obrisao, a vi razmislite da li je dozvoljeno pisati kako nekom treba...

Poslednja izmena:
Neka priča ko šta hoće, za ovo je zaista potrebna hrabrost, pogotovo što se sve dešava u malom mestu u kom se svi znaju.

Nego, opet ste se malo oteli kontroli. Sad sam neke stvari samo obrisao, a vi razmislite da li je dozvoljeno pisati kako nekom treba...

Можеш ти и "херој" да причате шта хоћете. Бити продана душа није храброст.

Ovo je moj novi heroj,prosto nemam reci sta napisati na ovoj jugovicev tekst iz Blica.....ali iskreno, malo nas bi ovako hriscanski moglo oprostiti...procitajte i sami o cemu se radi.

Ujedno, ovo je i satisfakcija mom tekstu od pre par dana ovde i na nekim sajtovima,da jednostavno ,stare mrznje moramo zaboraviti i okrenuti se buducnosti i obezbedjivanju boljeg zivota za sve nas,pogotovu nasoj deci.

На мосту преко Велике Мораве у Варварину пре десет година, 30. маја, приликом НАТО напада, погинуло је десеторо људи. Међу погинулима била је и петнаестогодишња Сања Миленковић, ученица првог разреда Математичке гимназије.

Председник општине Варварин и члан председништва Српског покрета обнове је Зоран Миленковић, отац настрадале Сање.

На Зоранову иницијативу, Америчка амбасада у Београду обезбедила је средства за изградњу Дома за дневни боравак деце ометене у развоју у Варварину, као што ће обезбедити и помоћ за школу, вртић и дом здравља, такође у Варварину.

У Србији данас постоји много људи који мрзе САД зато што су учествовале у бомбардовању Србије 1999. године. Да ли су у праву?

Ако неко има разлога да мрзи, да презире, да куне, све оне који су учествовали у бомбардовању Србије, онда је то Зоран Миленковић.

Уколико би та мржња ускратила деци ометеној у развоју место за дневни боравак, боље услове рада вртића, школе, дома здравља, поставља се питање да ли чак и Зоран има право на такву мржњу.

На срећу, Зорана красе све хришћанске врлине, и он неће дозволити да његова несрећа проузрокује још веће несреће. Направиће Дом за боравак незбринуте деце, обезбедиће боље услове за рад вртића, школе, дома здравља.

Варварин је срећан што га води такав човек, Србија би била срећнија да има више Зорана Миленковића.

Када неко ово прочита ко мрзи све што је америчко, или што долази са Запада, под условом да се уштине за образ како би се пробудио из вишедеценијског сна, мислим да би заборавио у 21. веку реч мржња.

У времену када се Европа уједињује ради бољега живота свих њених грађана, у времену када се свет уједињује у борби против пошасти глобалног отопљавања, пандемија, економске кризе, ми морамо волети Србију тако да прошлост не сме бити преча од генерација које долазе.

Zalosno je kako se nesreca tog coveka eksploatise u politicke svrhe.

Pitam se da li Zoran zna da je celnik njegove stranke (da, onaj masni zarozani nesisani i nebrijani neoljoticevac) pozivao na jos jace bombardovanje Srbije?

Nije ovo prvi put da vidim ovakve stvari.

To ti je dobrocinstvo sa interesom, kao kada Bota pomogne nekoj jadnoj siromasnoj porodici, a kamera kao slucajno snimi kalendar sa njegovim likom negde u domu unesrecenih.

Muka mi je od takvih lesinara, koji se hvataju za tudju crninu da bi sebe uzdigli pred drugima.

Dakle, ovakvi argumenti i ovakva prljava kampanja su identicni beskrupuloznosti srpskih kolaboracionista iz Drugog svetskog rata.

Muka mi je od ovakvih ljudi.

svako ko uradi nesto sto zahteva nadcovecanske napore, u pozitivnom smislu, je heroj. a ovaj to jeste. umesto da kuka o teskoj sudbini koja ga zadesila, on je odlucio, na racun te zle sudbine da izvuce novac od onoga ko je doprineo njegovoj nesreci. novac koji ce doneti dobro delu dece o kojima se mozda niko ne brine. i kamo srece da srbija ima vise ovakvih, ali ne u smislu,kakoneko "ukapira", osoba kojima je dete ubijeno, vec osoba koji mogu nastaviti zivot i nakon tih slucajeva. a to nije lako. i jos misli na tudju decu.

Definitivno postoje dve Srbije.

Ovo je jedino što mogu da zaključim čitajući komentare na ovoj temi. I ne samo ovoj.

Ne lupaj gluposti...kao sto ne postoje dve istine,isto tako ne postoje ni dve Srbije i ti to znas!Srbija je samo jedna i istina je samo jedna ali postoje razliciti pogledi na nju i to je normalno...hajde sad da vidim kako ces ti mene ubediti da nesreca i licna tragedija jednog coveka u ovom primeru,nije iskoriscena za jeftini politicki marketing ???

Ovde vidimo problem psihichke prirode.........ovaj covek je jednostavno sam sebi u toku jedne od mnogih neprespavanih noci sam sebi u lice priznao-Aco ti si pichka!da Aco ti si piccka.......i pomiri se sa tim

Da to i jeste-piccka:mrgreen:;)

Zasto heroj......zato sto po nekom retardiranom nahodjenju moramo da volimo zapad..........mislim to je svrha tvog posta.

A da je heroj onaj koji bilo kome prasta........ovo je samo jos jedan u moru dokaza da je onaj "demoNkratski" deo srbije izgubljen u vremenu,prostoru i pravilnoj percepciji svega.

Ako je on heroj sto prasta iliti kao ti obozava one koje su nas bombardovali,po logici stvari za tebe bi napr. svaki rus trebao da bude olicenje boga itd...........

A taj mentol od coveka koga brine pandemija,globalno otopljavanje i ekonomska kriza vise nego zivot svoga deteta nije za pricu........ali uopste.

Poslednja izmena:

Ovde vidimo problem psihichke prirode.........ovaj covek je jednostavno sam sebi u toku jedne od mnogih neprespavanih noci sam sebi u lice priznao-Aco ti si pichka!da Aco ti si piccka.......

Da to i jeste-piccka:mrgreen:;)

Zasto heroj......zato sto po nekom retardiranom nahodjenju moramo da volimo zapad..........mislim to je svrha tvog posta.

A da je heroj onaj koji bilo kome prasta........ovo je samo jos jedan u moru dokaza da je onaj "demoNkratski" deo srbije izgubljen u vremenu,prostoru i pravilnoj percepciji svega.

Ako je on heroj sto prasta iliti kao ti obozava one koje su nas bombardovali,po logici stvari za tebe bi napr. svaki rus trebao da bude olicenje boga itd...........

A taj mentol od coveka koga brine pandemija,globalno otopljavanje i ekonomska kriza vise nego zivot svoga deteta nije za pricu........ali uopste.

:ok::ok::ok:.

...У Србији данас постоји много људи који мрзе САД зато што су учествовале у бомбардовању Србије 1999. године. Да ли су у праву?

...@Maksim 3-e...
...ne da su upravu nego ne mosh' ukapirat'... ada qesh... teshko, bogami...
Chovek je izgubio dete by SKOTOVA!!! pa qe sada da se kumi sa ubicama svog detete i druge dece...
...ja ih mrzim zbog ubistva njegovog deteta, a on qe da ih voli...
...sta qe ti ovo???
btw... njegov problem, za mene pokushaj da profitira na neki nachin...

a @adem_ks... ti je dao podrshku... dovoljno za debelo preispitivanje stavova...

Lupa ko Maksim po diviziji
Ovaj izraz upotrebljava se kada neko priča gluposti - lupeta.

http://forum.mojepravo.net/viewtopic.php?t=2239
http://www.google.com/search?hl=en&...=&as_occt=any&cr=&as_nlo=&as_nhi=&safe=images

...inache temu smatram za provokaciju, zato shto je i postavljena sa saznanjem o normalnim reakcijama 4umasha...
...relativizacija zlochina!!! to je ono u shta se nick Maksim 3 upleo svesno ili nesvesno...
...napishi josh da, bombing period, kako zlikovci vole da kazhu nije agresija na moju zemlju i zavrshio si s' mene za navek...
... nema te tuge koju dolar neqe da okrene na bolje, jel' da...??? E, pa i nije bash...!!!

Poslednja izmena:
Definitivno postoje dve Srbije...

Naravno...@jomini... i treba...
ne vidim nishta loshe u tome, samo... koja je prava??? znash li to??? ...i gde je linija koja se ne prelazi...
i ko je stalno prelazi... i gazi po njoj
...imamo i dve amerike, Severnu i Juzhnu

btw, nadam se da nequ opet u zatvor zbog jezika... verbalni delikt je ukinut, ali...
teshko je diskutovati s' tobom u ovoj konstelaciji odnosa, kada ti u jednoj ruci drzhish admin... palicu, a u drugoj nemash shargarepu,
i sve benefite koie taj polozhaj nosi... priznaqesh da je malo bljak, u startu se osecam inferiornim zbog gore navedenog...
a to nije pozicija u kojoj zhelim da budem...

Poslednja izmena:
Tja...ja bih se stvarno iznenadio, da su patriotska blebetala bilo sta drugo naskrabalao osim ovih par odvratnih komentara iznad.:eek:

Zasto je ovaj covek za mene HEROJ ???:think:

Vrlo jednostavan odgovor,zato sto je svoju licnu nesrecu i tragediju potpisnuo duboko u sebe i nastavio da radi za dobrobit svog grada i gradjana tog grada.

Svetosavski i hriscanski je oprostio ,ali nikad nije zaboravio,niti se tako nesto moze zaboraviti,a to znam i iz nekih tragedija koje sam i ja sam doziveo.

Najvece moguce zlo koje jedan covek moze doziveti je gubitak sopstvenog deteta,a to najbolje znaju oni koji su taj neverovatn bol i doziveli,kao na primer moji roditelji koji su izgubili svoju cerku,a moju sestru ili moj stric, ciji je sin otisao kao dobrovoljac iz BG u R.Srpsku da brani taj nas narod i nikad se vise nije vrati ili moj kum kome sam ja krstio dva deteta i kojim sam dao imena ,a koja su otisla....

Zato je Zoran Milenkovic HEROJ,a koliko ga cene i postuju njegovi sugradjani vidi se i iz toga sto vec drugi put uzastopno pobedjuje na lokalnim izborima i to kao kandidat stranke koja po svim procenama nema podrsku vecu u narodu od 2-3%.

Kao sto sam vec napisao,stare mrznje i nesrece, moramo pokusati potisnuti u sebi,jer to je u nasem interesu,interesu nase drzave,naseg naroda i nase dece u to sam apsolutno siguran,a da nije tako jos uvek bi iz Pariza na Berlin letele rakete i jos uvek bi svaki Izraelac ili Rus ubijali Nemce ma gde god da ih vide ,zbog ogromnog zla koje su im ti isti u istoriji napravili.

Jos jednom ...kapa dole za Zorana Milenkovica,divim mu se kao covek......:worth::worth:

P.S.Kako lepo napisa jomini,stvarno ima dve Srbije,jedna normalna,a druga iracionalna..:thumbdown:

Naravno...@jomini... i treba...
ne vidim nishta loshe u tome, samo... koja je prava??? znash li to??? ...i gde je linija koja se ne prelazi...
i ko je stalno prelazi... i gazi po njoj
...imamo i dve amerike, Severnu i Juzhnu
Rekao bih da je u prednosti ona manje besna i manje agresivna. Šta ti misliš?

ne postoje nikakve dve srbije
postoji normalna vecina ljudi
i olosh koji nije blam da drzi neke moralne pridike na komentare za ovakve izdrqotine od ljudi kao shto je pisac ovog texta iz blica
lizanje bulje ubicama nije herojstvo ili moralnost kao ni zaborav za placene usluge kako potura uvodni text
tema je ogavna i manipulativna na toliko razlichitih nivoa da je to prosto strashno
zlopupotrebljavati ochaj choveka koji je ostao bez deteta da se potura zuta ideologija ulizishtva kao hrishcanskog prashtanja lol
stoka

Slava im....

И ове године, на дан бомбардовања моста на Великој Морави у Варварину, као и свих претходних година, одржан је помен НАТО жртвама. Велики скуп почео је 30. маја у подне, као сећање на трагедију која се догодила тачно пре десет година, у 13,05, а потом и пет минута касније.

Сећању на тешко време и тугу, коју су изазвали НАТО бомбардери, усред бела дана, на Свету тројицу – вашар у Варварину, присуствовали су бројни грађани и гости: пријатељи из Немачке, међу којима и новинари, ученици из моравског краја, али и из Београда, другарице и другови настрадале Сање Миленковић, ученице првог разреда Математичке гимназије у Београду, владика Јован, епископ шумадијски, Вук Драшковић, председник СПО-а, Гордана Милановић, представник немачких адвоката који воде спор у име оштећених грађана Варварина пред немачким судовима и Савета пројекта „НАТО жртве туже за одштету”...

На варваринском мосту, у паклу бомби и гвоздених гелера, животе су изгубили: Сања Миленковић, Ратибор Симоновић, Милан Савић, Стојан Ристић, Војкан Станковић, Тола Апостоловић, Миливоје Ћирић, Ружица Симоновић, Драгослав Терзић и Зоран Маринковић.

– Овде на мосту се догодило нешто страшно, непојмљиво за здрав људски разум, а још мање за дубљи, морални, људски, хришћански разум, на свршетку 20. века – подсетио је владика Јован.

Председник Општине Варварин, члан Председништва СПО и отац убијене Сање Миленковић је у име породица жртава и грађана Општине Варварин захвалио свима који су дошли на помен НАТО жртвама.

Председник СПО Вук Драшковић је подсетио да је смрт за људе незаустављив тренутак и да „смо сви ми у реду за сахрану”, али да се „на мосту у Варварину није десила смрт него убиство”.

Back