ХЕРОЈ Погледајте како монах Антоније брани демонстранта од полиције

У :dash::dash::dash: па ти ниси добар мод.....Читаш само оно што се теби свиЏа. А ја се потрудила да пронађем писмо Срба са КиМ... (то сам поставила у поруци, цитирајући твој коментар у којем пишеш веома РУЖНО о монаху из теме....и иди сад, па лепо отвори онај СПОЈЛЕР:zper: и прочитај шта су они писали о монаху (немој ми само рећи да НЕ ЗНАШ да отвориш Спојлер:mrgreen::hahaha1:)
a koju sam ruznu rec upotrebio?

je li svestenik - nije , izbacili su ga iz spc

jel probao da gurne nekog- jeste, ne znamo koga , ko je pozitivac ko negativac , ne mozemo zakljuciti

Више је православан него већина свештеника. Ако ћемо ПО ДЕЛИМА. :)
ne mozes ti proglasiti ko je svestenik ko nije

on se bori protiv spc i njenih odluka odavno , zato su ga izbacili ,

pa on pokusava da sektasi, u americi se tako religije odavno osnivaju

kako vas je lako kupiti

nije vazno sta je radio , nit zasto je izbacen iz crkve

dovoljno je da gurne nekoga , ne zna se tacno koga , koju stranu je zastupao,

i odmah je brat , svetac , kandidat za patrijarha.

kako ste tako povodljivi, svaka vam cast.

Od kad si ti postao sendvicar?

Cim bezuslovno ne podrzavas napade na Vucica postajes sendvicar i bot.I sam uvijek pokusavam da nadjem istinu koja je negdje u sredini.Ali nije dobro.Moras vjerovati u lazne informacije bezuslovno.Ovaj moze da osnuje svoju Crkvu.Posto mu Spc ne valja on nije monah dok ne osnuje svoju Crkvu i bude monah te Crkve.

kako vas je lako kupiti

nije vazno sta je radio , nit zasto je izbacen iz crkve

dovoljno je da gurne nekoga , ne zna se tacno koga , koju stranu je zastupao,

i odmah je brat , svetac , kandidat za patrijarha.

kako ste tako povodljivi, svaka vam cast.
Tu priču Vučićevcima prosipaj.

Чуди ме да нико није ПОДИГАО ову тему, након протеста који је био синоћ, јер је овај, ПРЕ СВЕГА ХРАБРИ ЧОВЕК, СРБИН, синоћ поново спасио неколико младих живота СИГУРНОГ линча!

Свака му част.
У ово што сам написала УВЕРИТЕ се и сами, ПОГЛЕДАЈТЕ на овом видеу,..ВРЕМЕ: 1:54:21, 2:01:00.... 2:04:55 и на даље, ПОСЛУШАЈТЕ

Чуди ме да нико није ПОДИГАО ову тему, након протеста који је био синоћ, јер је овај, ПРЕ СВЕГА ХРАБРИ ЧОВЕК, СРБИН, синоћ поново спасио неколико младих живота СИГУРНОГ линча!

Свака му част.
У ово што сам написала УВЕРИТЕ се и сами, ПОГЛЕДАЈТЕ на овом видеу,..ВРЕМЕ: 1:54:21, 2:01:00.... 2:04:55 и на даље, ПОСЛУШАЈТЕ

Ko da podigne mili brate kada Vučić i ovde ima angažovane ljude.

Ček malo, ideš li u crkvu?
Ovaj Antonije je protiv crkve u koju ideš.

Ja sam od onih koji su u crkvi ostali ali su takodje nezadovoljni stanjem u istoj.

Narocito sasluzivanjem pravoslavnih episkopa sa katolickim jereticima....

Sto je radio patrijarh Irinej i vladika Georgije.....

To je strogo zabranjeno odlukama vaseljenskih sabora o cemu govori i Savino Zakonopravilo....

Npr podrzavam sve koji napadaju patrijarha i ostale episkope zbog ekumenizma, naravno argumentovano ali smatram da oni nisu trebali napustati crkvu , i postati podcrkovnici kako ih definise savino zakonopravilo , vec su trebali ostatu u okviru crkve i raditi iznutra na promenama i pobedi nad jeresi ekumenizma....

Mnogo si jaci kad si u sistemu nego van sistema....

I monah Antonije nije protiv pravoslavne crkve, vec protiv jeresi ekumenizma i jeresi sergijanizma i slugu pape jeretika kojih ima u nasoj crkvi. Zbog toga su ga i isterali.

Poslednja izmena:
Ja sam od onih koji su u crkvi ostali ali su takodje nezadovoljni stanjem u istoj.

To je strogo zabranjeno odlukama vaseljenskih sabora o cemu govori i Savino Zakonopravilo....
Tako je evo i na Kosovu su zbog Artemija nepravedno ispisali iz SPS neke crkve na Kosovu.Ja idem tamo i ima puno sveta.Tamo možete ako nemate pare besplatno da se venčate i da krstite decu.Sve se radi po kaknonima koje je propisao Sveti Sava.A irinej je posejao klicu razdora u SPC.postao je kao PAPA.Sveti Sava je ujedinio crkve a Irinej to ruši.

Sergijanizam ili sergijanstvo je jereticko ucenje po kome Crkva mora da saradjuje sa svim oblicima politicke vlasti, cak i onim krajnje antihriscanskim.

Ova jeres je jako opasna jer ne menja crkvene kanone i sluzbu, ali potcinjava crkvu kao takvu bezboznim vlastima koje ucestvuju u biranju patrijarha mitropolita i drugih vidjenih svestenih lica.

Naziva se po mitropolitu Sergiju Starogorodskom koji je 1927. potcinio svoju mitropoliju komunistickim vlastima i sprovodio sve njihove odluke unutar crkve.

Jeres sergijanizma se nadvila nad nasom crkvom jer nju zele da kontrolisu i Djukanovic i Vucic i Hasim Taci.....

Unistili ste eparhiju rasko prizrensku , po nagovoru Bajdena , zato sto vladika Artemije nije hteo da ga primi.

I nakon svega, sta je dobro izaslo iz svega toga? Dobro nista, crkva podeljena , 90% monaha rasko prizrenske eparhije otislo, mesto da mirite i molite/dajete oprost vi i dalje zavadjate srpski narod po nalogu belosvetskih zapadnih mocnika....

Da li si ti svestan da je zbog vaseg greha pokoravanja vlastima zlikovacke amerike i Tadicu, ogromno zlo naneto pravoslavcima i crkvi uopste?

Da su 90% nekadasnjih monaha i monahinja eparhije rasko prizrenske sada - kako ti kazes raspopi tj isterani iz crkve samo zato sto nisu hteli da prihvate politicku odluku smene vladike Artemija.

Kojem na kraju nikakva krivica nije dokazana pred sudom.

Artemija krivim sto se nije pokorio vasoj nepravednoj odluci i politici i zlo koje ga je snaslo primio do kraja. Da je to uradio danas bi pravoslavlje bilo mnogo jace nego sto to jeste danas. I mnogo bi se vise moglo uraditi da su svi ti ljudi ostali unutar crkve.

ja sam izabrao da se borim protiv jeresi ekumenizma koju sprovodi patrijarh i sergijanizma - unutar crkve kao takve....

Ovo je jeres po Zakonopravilu Svetog Save. I zbog ovoga se episkopi iskljucuju iz crkve

Glava 9. O episkopima i o sveštenim licima što uzimaju blagoslov ili prosforu od jeretika ili od Židova, i mole se u crkvama ili manastirima jeretičkim i neznabožačkim, to jest poganskim; ili o onima koji praznuju subotu, ili praznuju sa Židovima, ili prinose nešto u njihova zborišta ili neznabožačke hramove; i o jereticima zvanim angelovci. Svetih apostola pravilo 65, 70; sabora u Laodikiji pravilo 9, 29, 32, 35, 37, 38, 39; sabora Šestog vaseljenskog u Konstantingradu, u Trulskoj palati pravilo 11.

20180120_2_28218035_29983867.jpg

Upitajmo se koliko smo ostali na Savinom putu

Zakonopravilo izričito zabranjuje svaku službu, prinošenje darova ili slavlje sa predstavnicima drugih crkvi. O ovome se govori na mnogo mesta, sa puno detalja i citiranje svih pojedinačno članova bi oduzelo previše prostora.

Moram da istaknem da je ovo u potpunoj suprotnosti sa današnjom politikom SPC.

https://milos.io/savino-zakonopravilo-2-mac-istine/

Zato i sam vrh vlasti i SPC u Beogradu blokira moderno izdanje Zakonopravila svetog Save, jer bi srpski narod brzo spoznao ko je ostao na putu Svetog Save i pravoslavlja a ko nije....

Npr podrzavam sve koji napadaju patrijarha i ostale episkope zbog ekumenizma, naravno argumentovano ali smatram da oni nisu trebali napustati crkvu , i postati podcrkovnici kako ih definise savino zakonopravilo , vec su trebali ostatu u okviru crkve i raditi iznutra na promenama i pobedi nad jeresi ekumenizma....

Mnogo si jaci kad si u sistemu nego van sistema....

I monah Antonije nije protiv pravoslavne crkve, vec protiv jeresi ekumenizma i jeresi sergijanizma i slugu pape jeretika kojih ima u nasoj crkvi. Zbog toga su ga i isterali.
Lik je raščinjen

• Podržavam
Reactions: svr

Back