Heroj izgubio noge sprečavajući samoubicu da skoči pod voz

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Sredovečni muškarac je skočio s perona na šine, a 20-godišnji radnik Li Jabo je skočio za njim kako bi ga spasao.Voz koji je dolazio na peron se zaustavljao i nije vozio brzo, ali bio je već na 20-ak metara od muškarca. Iako je kočio, voz je udario obojicu

Li Jabo (20) radnik na železničkoj stanici u Kini, izgubio je obe noge kada je pokušao da spasi muškarca koji je hteo da se ubije skokom sa perona na šine voza u trenutku dok je voz ulazio u stanicu.

Nesreća se dogodila u popodnevnim satima na železničkoj stanici u gradu Čangli u kineskoj pokrajini Hebei. Sredovečni muškarac je skočio s perona na šine, a 20-godišnji radnik Li Jabo je skočio za njim kako bi ga spasao.

Voz koji je dolazio na peron se zaustavljao i nije vozio jako brzo, ali bio je već na 20-ak metara od muškarca. Li je skočio na šine i pokušao muškarca da odvuče sa šina. Iako je mašinovođa kočio iz sve snage, voz je udario obojicu.

Samoubica je zadobio povrede glave i stomaka i pao u duboku komu, a Lijeve noge su postale krvava masa. Nakon što su ga kolege izvukle ispod voza, u bolnici su morali da mu amputiraju noge.

http://www.telegraf.rs/vesti/280154...-noge-sprecavajuci-samoubicu-da-skoci-pod-voz
 

Back
Top