MonteCarlo
Zainteresovan član
- Poruka
- 129
Gde i kako da skinem nove mape za heroje? I kako posle sa ih ucitam u igricu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni treba cela igrica...gde da je skinem?AntunTun:idi na gugl....qcaj neshto poput heroes of might and magic III map download....imadoh linkova al sm reinstaliro ovo djubre a zaboravio da sachuvam....e kade skinesh....ondak odesh u program files...nadjesh 3do....nadjesh maps....i iskopiiiiraaaash....shto i nije neka nauka morash priznati...al pazi da ne skinesh mape za 4 il 2q...i obavezno nadji expanziju wake of gods....jerbo je vrh...
Au bre pa ko da ne mozes nigde da je nabavis...igrica je odavno!vertical:Meni treba cela igrica...gde da je skinem?
AntunTun:igrica je odavno???
mislim da netjesh natji da je skinesh...previshe trazhish...ne znam raspituj se...ja sam suvishe lenj i bole me **** poshteno da ti shaljem...al igra je vrh...
e on line netje da mozhe...mislim mozhda ako se bash iscimash al s tvojim znanjem heroja ne verujem da tjesh natji...mislim da serveri i ta sranja odavno ne rade jerbo je 3do prodat a igra je suvishe matora...
koja cica bre?vertical:hvala ni na cemu...
ako se predomislis za slanje,saljem i ja tebi neku,a igricu mi trazi moja cica koja jedino zna da igra heroje...
Ako imash stvarno brz net, onda mozesh da skinesh torrent dotichne igre. Sigurno ga ima.vertical:hvala ni na cemu...
ako se predomislis za slanje,saljem i ja tebi neku,a igricu mi trazi moja cica koja jedino zna da igra heroje...