M miyazaki Početnik Poruka 3 10.11.2007. u 09:06 - hemokromatoza - genetsko testiranje #1 Zanima me da li se igde u Srbiji moze uraditi genetsko testiranje na naslednu hemokromatozu? Kako se uspostavlja ta dijagnoza? Hvala!
Zanima me da li se igde u Srbiji moze uraditi genetsko testiranje na naslednu hemokromatozu? Kako se uspostavlja ta dijagnoza? Hvala!
dr Poznat Poruka 9.753 10.11.2007. u 18:10 - hemokromatoza - genetsko testiranje #2 Kao i sve druge dijagnoze, na osnovu anamneze, pregleda, laboratorijskih pretraga... Kod koga bi trebalo utvrditi ili opovrgnuti postojanje iste?
Kao i sve druge dijagnoze, na osnovu anamneze, pregleda, laboratorijskih pretraga... Kod koga bi trebalo utvrditi ili opovrgnuti postojanje iste?
I Ivanana Gost Poruka 653 10.11.2007. u 21:21 - hemokromatoza - genetsko testiranje #3 E ispascu neko zvocalo (a nisam tetke mi moje ), ali mi BRE uopste nije jasno kako ljudi postavljaju pitanja .... Da li igde u zemlji Srbiji???????.......Nasledna hemohromatoza.....Genetsko ispitivanje.... Ko, sta, kad, zasto, opet zasto, opet ko.....
E ispascu neko zvocalo (a nisam tetke mi moje ), ali mi BRE uopste nije jasno kako ljudi postavljaju pitanja .... Da li igde u zemlji Srbiji???????.......Nasledna hemohromatoza.....Genetsko ispitivanje.... Ko, sta, kad, zasto, opet zasto, opet ko.....
dr Poznat Poruka 9.753 11.11.2007. u 08:43 - hemokromatoza - genetsko testiranje #4 Nemoj Ivanana da se nerviras, posle par hiljada postova otupis na takve stvari.