timormortis
Početnik
- Poruka
- 5
Zanima me kakav je fakultet, profesori, studiranje, zaposljavanje... Narocito smer biohemija. Nadam se da neko moze da mi pomogne, razmisljam da upisem to. 

Sve informacije imaš na sajtu fakulteta.Zanima me kakav je fakultet, profesori, studiranje, zaposljavanje... Narocito smer biohemija. Nadam se da neko moze da mi pomogne, razmisljam da upisem to.![]()
Hvala mnogo, bitno mi je da nije nenormalno tezak, u smislu da ima previse losih profesora, sa cudnim kriterijumima... Tezak rad na fakuletetu i ocekujem.
Sad razmisljam i o Tehnoloskom, cula sam da je dobar, da ne znate nesto o tome? Hvala!
Tehnologija nije u opisu mojih interesovanja tako da ću se suzdržati od komentarisanjaHvala mnogo, bitno mi je da nije nenormalno tezak, u smislu da ima previse losih profesora, sa cudnim kriterijumima... Tezak rad na fakuletetu i ocekujem.
Sad razmisljam i o Tehnoloskom, cula sam da je dobar, da ne znate nesto o tome? Hvala!
Nema veze, hvala. Jos uvek nista... ): Izgleda nema hemicara ovde.Nisam mogla da ostavim dve iste teme, ali evo podizemo ovu temu, pa ce se valjda neki hemicar i javiti.
Pozdrav!![]()
Upisao sam se, i ne mogu da docekam oktobar.Imam pitanje.Koji izborni predmet preporucujete za prvu godinu?Smer Hemičar
Dobro pitanjeKad uopste biramo izborni?
Kad uopste biramo izborni?
brucosi 1.Da, al kad konkretno?![]()