Hemijska olovka

Samsonight

Elita
Poruka
17.056
Ima nas mnogo na mestu gde radim, i svi imamo omiljene hemijske olovke. Čim ne znamo šta joj se desilo, poprilično smo isterani van konteksta, nervozni, razmišljamo gde je poslednji put viđena i kako opet do nje doći.
(Uglavnom je negde tu..., malo gurnuta i nikom bitna).
Malo nekad postane i turbulentno:"Jesi li mi videla hemijsku, onu, moju (...)?. Kako, brate, ostavio sam je ovde i pazim je kao oči u glavi... Kako ne znaš?"
Mene je zapala neka hemijska olovka kojom više volim da pišem nego drugim, ali sam je odmah ukrala i donela kući-gde nemam potrebu za njom.
Da l' da je spakujem u gornji džep odela?
Pritom, primoravaju nas da pišemo nekim lepim, ali bogaljivim hemijskama na poslu.
Imate li te omiljene hemijske olovke i vi?
1768416157809.png

Imam. Kao mladja kupovala sam i dobijala Parker. Secam se da sam jednu rozu dobila od nekoga i godinama sam je vukla sa sobom. Rozu boju ni tada ni sada ne volim ali mi je ostala u secanju :)
Danas na poslu gledam da narucim neke sa tankim vrhom, stalno mi neko mazne.
Za NG sam dobila opet neku rozu na kojoj pise Najbolja drugarica. Nije mi omiljena ali cu je cuvati:)

Ima nas mnogo na mestu gde radim, i svi imamo omiljene hemijske olovke. Čim ne znamo šta joj se desilo, poprilično smo isterani van konteksta, nervozni, razmišljamo gde je poslednji put viđena i kako opet do nje doći.
Malo nekad postane i turbulentno:"Jesi li mi videla hemijsku, onu, moju (...)?. Kako, brate, ostavio sam je ovde i pazim je kao oči u glavi... Kako ne znaš?"
Mene je zapala neka hemijska olovka kojom više volim da pišem nego drugim, ali sam je odmah ukrala i donela kući-gde nemam potrebu za njom.
Pritom, primoravaju nas da pišemo nekim lepim, ali bogaljivim hemijskama na poslu.
Imate li te omiljene hemijske olovke i vi? Pogledajte prilog 1847247

Ja sam po prirodi posla vise okrenut tehnickim olovkama ( one sa minama 0.5 ili 0.7mm, Steadler, Rotring, Pentel, Swan). Imam omiljenu ( jednu Rotring 0.5 koju koristim vec, hmm, 20 godina) ali sve redje ih koristim, stalno kuckam po tastaturi, kad treba da nesto nacrtam obicno to nacrtam u auotocadu...
Hemijsku koristim samo kada se potpisujem na dokumente ili cekove :D
A tada grabim bilo sta se nadje pod rukom, nemam omiljene.

Imam nekoliko,ali ni jedna ne pise.Nisu koriscene,pa se osusile,ali stoje zbog lepote.

Не везујем се за предмете, све што може да се купи или да се замени једнако функционалним другим предметом - не представља ми ништа посебно.

Хемијске, наочаре, кишобране, рукавице и сл. предмете губим на дневном нивоу.

Не везујем се за предмете, све што може да се купи или да се замени једнако функционалним другим предметом - не представља ми ништа посебно.

Kišobran i ne posjedujem, to maznem nekome ako mi baš zatreba. Hemijske ne dam, omiljene ne dam!! Naočare nosim samo sunčane i previše ih plaćam da ih ne čuvam. Rukavicu jednu tu i tamo izgubim.

Na poslu, na stolu ih imam bar 30 i sve su mi omiljene, niko se ne usudi ni posuditi!
Pozajmljujem omiljenu, ali pazim da mi je vrate.
Ili tako, ukradem za kući-gde sve radim, samo ne pišem.

Moje omiljene hemijske olovke me podsećaju na moje "crush" ljude.
Imam sad neku Zagrebačku Banku. Taman ja ne pisala njome, neće mi je niko lako ukrasti, a pisaću! :zcepanje:

Kišobran i ne posjedujem, to maznem nekome ako mi baš zatreba. Hemijske ne dam, omiljene ne dam!! Naočare nosim samo sunčane i previše ih plaćam da ih ne čuvam. Rukavicu jednu tu i tamo izgubim.
Sve naočare u proizvodnji koštaju oko 1 dolar. (baš sve, pa i one "firmirane"). Osim ako nemaju neki dragocen metal ili drago kamenje.

Zato bih se osećao kao ošišana ovčica da moram da ih platim mnogo više od par dolara.

He везујем се за предмете, све што може да се купи или да се замени једнако функционалним другим предметом - не представља ми ништа посебно.

Pametno...

A sto se hemijski tice - nemam omiljenu ali olovke generalno jako volim - hemijske, tanke flomastere raznih boja,
neobicne olovke...

Mi mladji ne koristimo olovke ,samo kuckamo na telefonu ako treba sta da napisemo ,pitamo AI itd.

Ja imam. Svi u mom krdu imaju omiljenu olovku.
Jednom ćete zinuti od čuda-kad mi koji imamo olovku počnemo da njom pišemo.
Oh, nećemo vam se svideti, ali moraćete da nas trpite!
Pisi dijete drago. Ne razumijem zasto mi se nece svidjeti, ali OK

Mi mladji ne koristimo olovke ,samo kuckamo na telefonu ako treba sta da napisemo ,pitamo AI itd.
I ona je mlada kako mi se cini.

Back