help

• Začetnik teme Začetnik teme 123456
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1

123456

Gost
Ljudi, pomozite! Hitno mi trebaju informacije o Škorpionima! Nemam iskustva sa njima a zaljubila sam seeeeeeeeee... Makar najosnovnije, please!!!

'Fala...

123456:
Ljudi, pomozite! Hitno mi trebaju informacije o Škorpionima! Nemam iskustva sa njima a zaljubila sam seeeeeeeeee... Makar najosnovnije, please!!!

'Fala...

Hm, pa..vole izazov definitivno, vole da mogu i imaju oko cega da se potrude, vole iskrenost, ne vole foliranja, vole duhovitost, napocetku ne pricaju previse o sebi, uvek su pomalo misteriozni, otvorice se kada za to dodje vreme, odnosno kada se zaista zaljube ali i tada sa uvek odredjenom dozom rezerve. Jako su emotivni, mada to umeju da sakriju, strastveni do bola, jaaaako ljubomorni, zato pazi sta radis 8) ali isto tako i jako iskreni..ponekad toliko da i zaboli, ali to ces jednom umeti da cenis :wink: Naglasak treba staviti na sex, jako im je bitan i nista im u njemu nije strano. Vole igre zavodjenja, ali takve da on bude taj kome ce na kraju biti dopusteno da zavede.
Ako te skorpion zaista zavoli, skinuce ti i zvezde sa neba i osecaces se vrlo posebno jer ce svu svoju paznju poklanjati jedino tebi :) Jos posebno ako je dupli skorpion u pitanju :wink:

Back