Deni_kristo Zainteresovan član Poruka 139 07.10.2007. u 17:02 - help #1 pozz ja sam iz ns i zelim da negde radim napr . delim letke po gradu ali imam 15 god da li ja to mogu da radim i kome da se javim??????
pozz ja sam iz ns i zelim da negde radim napr . delim letke po gradu ali imam 15 god da li ja to mogu da radim i kome da se javim??????
artisti Zainteresovan član Poruka 140 10.10.2007. u 20:14 - help #2 Deni_kristo: pozz ja sam iz ns i zelim da negde radim napr . delim letke po gradu ali imam 15 god da li ja to mogu da radim i kome da se javim?????? Kliknite za proširenje... Mozes sto da ne, vidi na www.halooglasi.co.yu ...rubrika "posao" podrubrika "ostalo"... mislim da se bas cesto traze delioci flajera
Deni_kristo: pozz ja sam iz ns i zelim da negde radim napr . delim letke po gradu ali imam 15 god da li ja to mogu da radim i kome da se javim?????? Kliknite za proširenje... Mozes sto da ne, vidi na www.halooglasi.co.yu ...rubrika "posao" podrubrika "ostalo"... mislim da se bas cesto traze delioci flajera