HELP za GTA Vice City :)

• Začetnik teme Začetnik teme 3EMYH:)
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
3

3EMYH:)

Gost
E ovako.. Igrala sam GTA Vice City, i kupila sam CD Vice City Modern Mod, tj. neki bonus disk gde imaju Game Update MOD Toolz Vechile Mod's Help gde imaju dodaci hotela, aerodroma, nivoa, obala, automobila:)... I ima jedan help file gde pishe kako se to prebacuje, ali je na ceskom ili madjarskom:(. Ako neko zna, molim pomoc :)

Bas tako. Sve foldere sa tog cd-a kopiraj u C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City . Ali, ako ikada pozelis da vratis stari mod, foldere koji se vec nalaze u tom folderu gde je igrica instalirana prekopiraj na neko mesto...

ja imam taj neku patch gde ima gomila novih vozila,zgrada,moztova,itd. ali jednostavno se instalira pokretanjem .exe filea i sve obavi sam."Tezak" je oko 170mb i uz to ide neki update1.1 sve radi just perfect! :wink:
pokusaj na tom cd-u da nadjes neki .exe file ili procitaj jednostavno "Read me" ili "Help" file pa sigurno ima objasnjeno ..
nadam se da sam bio od pomoci jav sta si uradila . 8)

ja sam 3EMYH:), samo sam registrovala nick:)...
@ santa_claus, na ovom CD-u nema nijednog .exe fajla, e nema ni Read me ni Help, nego samo neki INFO!, i tu pishe neshto na madjarskom (ili cheshkom), ja sam samo razumela da treba da se NESHTO kopira u C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto Vice City :(

nemam ideju :),a jel to zvanican neki CD ili ti je to neko narezao onako bezveze...?
stvarno nemam ideju,nadji neki madzarski recnik pa prevedi to.hehe :) ne znam sta drugo da ti kazem.
i reci mi jos jesu li u pitanju veliki file-ovi ili neki mali ..jadni.. ? 8)

Back