Help pls

• Začetnik teme Začetnik teme BBBBBBBBBBBBBB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

BBBBBBBBBBBBBB

Gost
Ja stvarno imam problem.
Svaki put kad raskinem sa deckom, ubedacim se ko kreten...samo placem i ne mogu da ucim.
Muka mi je od mene same.
A njih bole usi, ono...... posle nedelju dana nadju drugu....u cemu je fora? Jel to zato sto zena ima vise, ili what the ****...?

Namontiraj se i budi opustena, izadji i provedi se sa drugaricama da pokazes sebi da mozes super da se zabavis i bez muskarca. A onda kada se najmanje nadas pojavice se neko... Vjeruj mi samo budi opustena, prirodna i zezaj se. Pa nisu oni vrijedni toliko...

Ma devojko, sta ti je?Ja sam bila kao ti-mislila sam da to sto tako brzo nadju "utehu" dok ja patim(a patim i kad raskinem, ali i kad samnom raskinu)dokaz da me uopste nisu ni voleli.Treba da prestanes da mislis o tome.Zasto uopste obracas paznju na to sa kim su i da li su?Svaki covek zivi svoj zivot kako misli da treba.Neki ljudi jednostavno preboljevaju brze, a neki ne.Treba to da prihvatis i krenes dalje.Samo napred sa osmehom na licu!Pozdrav i sve naj!

Ja imam pa drugi problem, kad god raskinem sa deckom mesecima ne mogu da ga se otarasim! Telefoniranje, sms-i, uhodjenje, ma uzas! I to se ponavlja svaki put! Sta da radim? Da napomenem da su to na pocetku svi normalni momci, sta vise, frajercici i prilicni zenskarosi od kojih ne bi ocekivao takvo ponasanje na kraju. Da li je moguce da je njihova sujeta toliko povredjena jer sam uvek ja ta koja raskine?

Liloo:
Ja imam pa drugi problem, kad god raskinem sa deckom mesecima ne mogu da ga se otarasim! Telefoniranje, sms-i, uhodjenje, ma uzas! I to se ponavlja svaki put! Sta da radim? Da napomenem da su to na pocetku svi normalni momci, sta vise, frajercici i prilicni zenskarosi od kojih ne bi ocekivao takvo ponasanje na kraju. Da li je moguce da je njihova sujeta toliko povredjena jer sam uvek ja ta koja raskine?

JESTE! To se i meni desilo...

Emotivac. Well :roll: Vise se radjaju zenska deca poslednjih godina, decenija, valjda.
Takva sam i ja bila...vezem se jadna, a posle kao patim mesecima, nisam ni za sta, nikog ne cujem, ne vidim, a onda sam porasla i pobedila :lol:
Ne, ozbiljno, nista nije vredno tvoje patnje, tj niko, i ... :roll: bilo pa proslo, nastavi kao da nije nicega ni bilo :D

Back