HELP***DivX titlovi

Imam i ja LG DVD player,cita DIVX sa titlom samo postoje dve fore.Titl ti mora biti u formatu sub. ili srt. nikako u text formatu jer ga nece citati.Druga obavezna fora je da ime titla mora biti identicno imenu filma tj naziva avi fajla.Tek onda ces uspeti da pustis da titl i film idu zajedno.Nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Evo ti odgovor vezan za tit:

Izaberi titl na cd/dvd-u i ucitaj ga opcijom ANGLE. Zatim startuj film. Uspesno otvara SRT i SUB titlove. TXT ne radi.

Uz to,evo i par informacija o tom DVD playeru:

Cita titlove i srpska slova. Slova su bele boje, dovoljne velicine ali slabije citljiva na beloj podlozi.
Slika je standardno dobra.
Zvuk je kao sto se moze i ocekivati od ove klase proizvoda. Nije audiofilski ali je cist.
Dobra kupovina za nezahtevne korisnike.
Mane:
Na daljinskom je IC dioda toliko duboko da moze da funkcionise samo ako se direktno okrene ka uredjaju.
Ne moze da se ode na odredjeno vreme na divx.
Na MP3 se ne vide podaci o pesmi osim prvih nekoliko (10tak) slova MP3 fajla.
Display je toliko duboko da sa njega mozete citati samo ako gledate direktno.
Nema scart izlaz.
Cudljiv je, nekad isto hoce da procita a nekad nece, mislim na isti CD. Primetio sam kad se zablokira da ga treba iskljuciti i sledeci put uci u Set Up i nista ne promeniti i onda radi. Inace kad iskazuje svoje mane u smislu blokiranja ili kasnjenja zvuka to mi se uvek desavalo na odredjenim CDima a oni koji su radili oni su uvek dobro radili. Inace i te CDi koji su losije radili kad ih je jednom dobro procitao onda su dobro radili.
Zavrsna obrada ne uliva poverenje.
Tesko je upotrebljiv bez televizora, kao obican muzicki uredja npr.

Evo ti odgovor vezan za titl:

Izaberi titl na cd/dvd-u i ucitaj ga opcijom ANGLE. Zatim startuj film. Uspesno otvara SRT i SUB titlove. TXT ne radi.

Uz to,evo i par informacija o tom DVD playeru:

Cita titlove i srpska slova. Slova su bele boje, dovoljne velicine ali slabije citljiva na beloj podlozi.
Slika je standardno dobra.
Zvuk je kao sto se moze i ocekivati od ove klase proizvoda. Nije audiofilski ali je cist.
Dobra kupovina za nezahtevne korisnike.
Mane:
Na daljinskom je IC dioda toliko duboko da moze da funkcionise samo ako se direktno okrene ka uredjaju.
Ne moze da se ode na odredjeno vreme na divx.
Na MP3 se ne vide podaci o pesmi osim prvih nekoliko (10tak) slova MP3 fajla.
Display je toliko duboko da sa njega mozete citati samo ako gledate direktno.
Nema scart izlaz.
Cudljiv je, nekad isto hoce da procita a nekad nece, mislim na isti CD. Primetio sam kad se zablokira da ga treba iskljuciti i sledeci put uci u Set Up i nista ne promeniti i onda radi. Inace kad iskazuje svoje mane u smislu blokiranja ili kasnjenja zvuka to mi se uvek desavalo na odredjenim CDima a oni koji su radili oni su uvek dobro radili. Inace i te CDi koji su losije radili kad ih je jednom dobro procitao onda su dobro radili.
Zavrsna obrada ne uliva poverenje.
Tesko je upotrebljiv bez televizora, kao obican muzicki uredja npr.

sve to znam, ali moj ima SCART izlaz, samo nema komunikaciju preko njega (moram ručno da prebacim kanal na TV)...

a zbog belog titla i hoću da menjam firmware, pa sam hteo neki sa žutim slovima, ali tada uopšte neće da učita titl (ni STR, ni SUB)
onda sam uzeo neki drugi koji iza titla ima providnu pozadinu (kao na BK i HRTu) i taj radi
ALI ŽUTA SLOVA SU LEPŠA

Back