HellGate: London

Ma mlati ovaj... kakva CRNA konkurencija WoW-u!!!!!!!

Pa mozda i jeste konkurencija wow_u jer moze da se igra offline a na istu je foru.Masa naroda nema brz net i kes da placaju igru mesecno a da idu po igraonicama i trose silnu lovu ne isplati se.Nisam igrao Hellgate jos uvek ali wow sam probao i nije me nesto privukao,ok je ali nije da padas u nesvest.To je bar moje misljenje.

pa sistem kreiranja lika bash i nije mnooogo komplexan neshto izmedju WoW- a i Obliviona... birash izmedju nekoliko klasa(marksman, evoker, guardian, blademaster...) i izmedju muzhkog i zhenskog lika. Ja sam napravio mushkog blademastera i extra je... dobio sam dual vield.... dva macha... uf yebu kevu... :lol:

Kolko znam ne moze. Nego kad si vec podigao temu da pitam nesto. Jel' neko zavrsio ovu igru uopste. Imao sam sve moguce peceve i radilo je sve ok dok nisam dosao u Hell. E tu kad treba da pobijem one glavne zlikovce - njih pobijem i nista se ne desava. Znaci pobijem ceo Hell nigde zive duse i ono nista - ima li tu uopste kraja. Uradio sam to cak 2 puta, treci put me mrzelo jer mi treba nekoliko sati za to - posebno zbog onog malog leteceg zlikovca za njega mi treba bar sat vremena tako da vise nisam ni pokusavao...

Memorija - treba ti bar 2 GB. Na starom kompu je stalno seckao jer je nesto ucitavao - to me je izludjivalo. Zbog tog Hellgate-a sam morao da kupim novi komp. Sad na 2 GB ucita celu lokaciju u memoriju i onda bukvalno ne secne nijednom.

Dobra je igrica samo mislim da su bezveze one klase sa puskama trebali su da stave nesto na foru ranger,warrior,assasin,mage,paladin da bude malo vise RPG samo je blademaster klasa nesto sa cim mogu da igram igricu inace da nisu stavili blademastera neznam da li bih uopste igrao HellGate

Back