eremita Zaslužan član Poruka 117.180 07.09.2018. u 11:09 - Helikopter KFOR nadletao Kuršumliju i Rašku!!! #76 sveznadar: Мислиш половним авионима надлећу густо насељено градско подручје - - - - - - - - - - ево опет Kliknite za proširenje... ........... да......... половним шклопоцијама......... ово стварно нема смисла............
sveznadar: Мислиш половним авионима надлећу густо насељено градско подручје - - - - - - - - - - ево опет Kliknite za proširenje... ........... да......... половним шклопоцијама......... ово стварно нема смисла............
sveznadar Veoma poznat Poruka 13.783 07.09.2018. u 11:10 - Helikopter KFOR nadletao Kuršumliju i Rašku!!! #77 Питање је чији су уопште авиони.....
marlon100 Domaćin Banovan Poruka 3.649 07.09.2018. u 11:15 - Helikopter KFOR nadletao Kuršumliju i Rašku!!! #78 eremita: ........... да......... половним шклопоцијама......... ово стварно нема смисла............ Kliknite za proširenje... sve rade po ps-u... isto ko milosevic...gluperde
eremita: ........... да......... половним шклопоцијама......... ово стварно нема смисла............ Kliknite za proširenje... sve rade po ps-u... isto ko milosevic...gluperde
eremita Zaslužan član Poruka 117.180 07.09.2018. u 11:19 - Helikopter KFOR nadletao Kuršumliju i Rašku!!! #79 marlon: sve rade po ps-u... isto ko milosevic...gluperde Kliknite za proširenje... Не знам по чему раде глуперде - АЛИ СВАКИ ПУТ НАДЛЕЋУ СВЕ НИЖЕ И НИЖЕ....... ово ја заиста тешко узнемиравање што представља кривично дело......... - - - - - - - - - - sveznadar: Питање је чији су уопште авиони..... Kliknite za proširenje... И то што кажеш.................
marlon: sve rade po ps-u... isto ko milosevic...gluperde Kliknite za proširenje... Не знам по чему раде глуперде - АЛИ СВАКИ ПУТ НАДЛЕЋУ СВЕ НИЖЕ И НИЖЕ....... ово ја заиста тешко узнемиравање што представља кривично дело......... - - - - - - - - - - sveznadar: Питање је чији су уопште авиони..... Kliknite za proširenje... И то што кажеш.................
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.883 07.09.2018. u 11:25 - Helikopter KFOR nadletao Kuršumliju i Rašku!!! #80 UFO