- Poruka
- 60.291
Koji su vam momenti ostali urezani u secanje u vezi sa sexom? Meni kad je ona koju volim posle vodjenja ljubavi pevala dok je nameshtala svoju kosu i oblachila donji vesh...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

uglavnom komicne situacije.........a bilo ih je.....

)))).....ala je popizdeo, mislio je da ga zaebavam....
)))pamtim neke sizoidne orgazme onako posebne![]()

joj, ja sam jednom imala dugotrajnu predigru, nesto smo se gnjavili satima i ja sednem na njega, par puta se pomerim i svrsim.....)))).....ala je popizdeo, mislio je da ga zaebavam....

joj, ja sam jednom imala dugotrajnu predigru, nesto smo se gnjavili satima i ja sednem na njega, par puta se pomerim i svrsim.....)))).....ala je popizdeo, mislio je da ga zaebavam....

Koji su vam momenti ostali urezani u secanje u vezi sa sexom? Meni kad je ona koju volim posle vodjenja ljubavi pevala dok je nameshtala svoju kosu i oblachila donji vesh...

kad sam celo popodne slušala komšinicu kako se sexa. još imam traume![]()

ne želim da se sećam. sad pljujem na ovu temu što sam se podsetila![]()
secam se jedne police sa nekim teglama)))

vidiš da imaš veliki problem
jedan čin, sexualni, koji je i tebi podario život, a tvojim roditeljima i zadovoljstvo i tebe kao dete te veze i braka, ne bi trebao da bude traumatičan po tvoje mentalno zdravlje

i kad se jednom pravdao 3 sata sto je bio brz.
nas drugi seks.
tresla se gora rodio se mis![]()