- Poruka
- 8.781
"Svoju državu više nemam, jer moja država bila je Jugoslavija u punom smislu te riječi. I dan danas mislim da smo zajedno bili jači", rekao je veliki trener dodavši:
"Meni su ukrali domovinu: imate sada tih sedam državica, ali ja nemam svoju, kao ni onih dva i po miliona ljudi koji su se deklarisali kao Jugosloveni. Ja sam bio ekstremni Jugosloven. Doslovno ekstremist".Faruk Hadzibegic
"Svoju državu više nemam, jer moja država bila je Jugoslavija u punom smislu te riječi. I dan danas mislim da smo zajedno bili jači", rekao je veliki trener dodavši:
"Meni su ukrali domovinu: imate sada tih sedam državica, ali ja nemam svoju, kao ni onih dva i po miliona ljudi koji su se deklarisali kao Jugosloveni. Ja sam bio ekstremni Jugosloven. Doslovno ekstremist".Faruk Hadzibegic
Не може се Хаџијо ово избрисати, не брини
И он се борио за Југославију, само монархистичку:
Za himnu je uzeta jer je u trožupanijske Hrvatske postala popularna kao "Oj Hrvati" (ostatak teksta je isti).
I oni će jednog dana u dalekoj budućnosti, otprilike kad drugi put sa Sirijusa dođu Nomo-i, shvatiti da ih je britanski agent Broz preusmerio sa puta ka istočnom bloku na anglo-američki mentalni neokolonijalizam.
Oni koji se sjecaju, ce prenijeti price kako se nekad zivjelo, i u sta se vjerovalo, te price ce postati mit i zvijezda vodilja. Kad bude veliki rat, i kad tvrde struje padnu u svojoj slabosti, doce do ponovnog ujedinjenja slavena koji ce opet za partnere imati zemlje tzv treceg svijeta, i uceni istorijom, znace kako da postupaju sa najslabijim karikama svog drustva. Izdajice ce cekati izgnanstvo, da li u druge zemlje, ili svijetove, nece biti vazno.I oni će jednog dana u dalekoj budućnosti, otprilike kad drugi put sa Sirijusa dođu Nomo-i, shvatiti da ih je britanski agent Broz preusmerio sa puta ka istočnom bloku na anglo-američki mentalni neokolonijalizam.
Zašto ne formirate klub i obožavatelja Jožobroza?Гледам данас Кину и енергију која их покреће да чине чуда.
Таква енергија је постојала и у Југославији, и омогућила брзи развој свих наших крајева.
Србија је данас 10% од оног елана који нас је тад покретао,
а не може се рећи да нам данас лоше иде !
Били смо неписмени и технолошки неразвијени, али какве то везе има ..?
На сложно "О-рук" изгледа могу звезде да се досегну !!!
Молим хејтере да заобиђу ову тему,
њен циљ је да нешто научимо од прошлости
( и евентуално се огребемо за неки џул енергије стварања ).
Druga Srbija brani uspomenu na svog tatu Jožobroza.Oni koji se sjecaju, ce prenijeti price kako se nekad zivjelo, i u sta se vjerovalo, te price ce postati mit i zvijezda vodilja. Kad bude veliki rat, i kad tvrde struje padnu u svojoj slabosti, doce do ponovnog ujedinjenja slavena koji ce opet za partnere imati zemlje tzv treceg svijeta, i uceni istorijom, znace kako da postupaju sa najslabijim karikama svog drustva. Izdajice ce cekati izgnanstvo, da li u druge zemlje, ili svijetove, nece biti vazno.
... ako cemo da se igramo prorocanstava
Problem sa vasim idejama je to sto su male, minorne i malodusne .... one ne zasluzuju opstanak ni u jednom univerzumu,sudbina im je da nestanu. Prevelika usta za postojece tijelo su evolucijski pobacajj, i ona ce izumrijeti, kao i svi drugi evolucijski pobacaji
sad slobodno svoje teorije prosipaj na drugim temama, ima ih sijaset, jer realno nemas sta traziti u ovom dvoristu
Ja sam ti decko Bosna, prva najbolja stvar u nedostatku JugoslavijeDruga Srbija brani uspomenu na svog tatu Jožobroza.