?
??????
Gost
Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
??????:Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
??????:Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
Ma voli te, nego samo se pravi!!!!??????:Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
kosmopolit:moras dobro odglumiti ako zelis da ti uspe, ako je gluma na nivou onda su tu i zapanjujuci rezultati..
pozdrav
pa ovako, ako se budes tovarila sa nekim, a on to normalno mora da sazna, i izbije ti zube, sto je normalno, pa ti onda plati protezu, ONDA TE VOLI NAJVISE NA SVETU!??????:Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
\??????:Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
Kad te upoznam,onda mogu da te procitam.kosmopolit:ajde procitaj mene !!!???
kosmopolit:??????:Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
pa, odakle si ? mislim sa koje planete ili jos bolje koliko ti je god ? curica sa nasih prostora pa ne zna za nacine .
zivela si izolovana od sveta ?
oki, evo jedan oprobani ...
leto je , vi ste u gradu, neko mirno mestasce, drzite se za ruke... i onda se rasplaci ...
on ce pitati sta te muci, ti mu reci da ne zelis da on zna i da ga ti strasno volis ali da ce saznati uskoro.
u tom trenutku pogledaj ga ocima punim ljubavi, pomiluj po obrazu, poljubi u obraz i nastavi sa jecanjem....
on ce navaliti sta je pa sta je....
e ti mu onda reci da ti ne zelis da on tebe sazaljeva i da ne zelis da on bude iz sazaljenja s tobom i da mu zato ne mozes reci.
tek nakon ovog i jos malo mucenja reci mu kako si isla kod lekara i kako si dobila neizlecivu bolest , rak na primer, kako je to nasledno i kako ti ostaje jos 2-3 meseca zivota...
e onda ces videti njegovu reakciju i saznaces da li te voli ne ...
moras dobro odglumiti ako zelis da ti uspe, ako je gluma na nivou onda su tu i zapanjujuci rezultati..
pozdrav
kosmopolit:??????:Potrebna mi je pomoc!Nisam sigurna da me decko voli .Kako da saznam?
pa, odakle si ? mislim sa koje planete ili jos bolje koliko ti je god ? curica sa nasih prostora pa ne zna za nacine .
zivela si izolovana od sveta ?
oki, evo jedan oprobani ...
leto je , vi ste u gradu, neko mirno mestasce, drzite se za ruke... i onda se rasplaci ...
on ce pitati sta te muci, ti mu reci da ne zelis da on zna i da ga ti strasno volis ali da ce saznati uskoro.
u tom trenutku pogledaj ga ocima punim ljubavi, pomiluj po obrazu, poljubi u obraz i nastavi sa jecanjem....
on ce navaliti sta je pa sta je....
e ti mu onda reci da ti ne zelis da on tebe sazaljeva i da ne zelis da on bude iz sazaljenja s tobom i da mu zato ne mozes reci.
tek nakon ovog i jos malo mucenja reci mu kako si isla kod lekara i kako si dobila neizlecivu bolest , rak na primer, kako je to nasledno i kako ti ostaje jos 2-3 meseca zivota...
e onda ces videti njegovu reakciju i saznaces da li te voli ne ...
moras dobro odglumiti ako zelis da ti uspe, ako je gluma na nivou onda su tu i zapanjujuci rezultati..
pozdrav[/quote
Malo je morbidno nekom reci ovako nesto[size=18
kosmopolit:* ga...
zenski svet ... sta im nece pasti na pamet ???