Heart Shaped Box

• Začetnik teme Začetnik teme dkole
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dkole

Zainteresovan član
Poruka
499
Zadnjih godinu dana se neopsivo lozim na Nirvanu...znam da imam jos puno stvari da naucim, i zato mi treba pomoc iskusnijih fanova...nabavio sam spot za koji kazu da je najbolji ikad snimljen Heart Shaped Box..pesma je divna, spot bizaran, i cini mi se pun simbola...ne mogu to da protumacim...moze neko da mi kaze bilo sta o njemu, ili pesmi, sigurno ima zanimljivih stvari....

u pravu si , spot je preteran, a pesma...uf, moja omiljena :lol:
ali mislim da ne treba toliko da se opterecujes, slusaj muziku uzivaj, ako te nesto zanima procitaj na sajtovima,...ali nemoj da shvatas to toliko ozbiljno , nije zdravo, iz licnog iskustva 8)
ali ako se setim neceg sto te zanima vraticu se da tii kazem :)
poz

pa moram ti priznati da je pesma prilicno zapostavljena :roll:
prica o njoj otprilike ide ovako:
kurt je govorio kako ga je pogodio neki dokumentarac o deci oboleloj od raka, i kako to oseca licno...e sad da li je bas iz toga pesma nastala, ili su to neki tako protumacili, ne bi znala;
neki pesmu komentarisu i kao jednostavno kompleksnu temu o ljubavi i zavisnosti, i povezuju je sa njegovom ljubavi prema courtney, kao i sa njegovom zavisnoscu od nje koliko i od heroina...
i to bi bilo to, medjutim ko ce znati sta je pisac hteo da kaze... :wink:

ah ljudi postoji 1001 tema o Nirvani!!! LoL ali me mrzi da ih trazim ... LoL za sad neka je otvorena, jer postoji samo jedna pametna, a ovo nije prica za tamo (;

~ ~ ~ ~ ~
Jungle is nothing without animals, animals are nothing without jungle!
~ ~ ~ ~ ~
DON'T WORRY BE HAPPY ((;
PEACE

Back