RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Ovogodišnja izborna kampanja HDZ-a
Niko Kovač:
Vaše mišljenje???
Niko Kovač:
Vaše mišljenje???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A bez veze je, slažem se!!! Još je gluplje kad se oni u tom svom javnom izjašnjavaju lično identifikuju kao reprezentativci države jer u toj državi valjda ima i drugih navijača hrvatske repke osmim članova i simpatizera dotičnog HDZ-a!!!meni je bez veze ,mada ako hoce to je njihov izbor i kod nas su Sapic i Savo Milosevic podrzavali DS a mislim da su i jos neki sportisti bili ,kao i gomila glumacai pevaca ,hebiga to se radi svuda u svetu kontam
Pa glupo je al mu to dodje kao legitiman oblik politicke borbe ,jedino je sporan i odvratan potez uprave Dinama koja je javno podrzala HDZ i potpisala sve igrace bez njihovog pitanja(neki od njih su stranci koji ni ne znaju sta je HDZ) ,a drugo to im je nacionalni klub kao kod nas Zvezda ili Partizan za koji navijaju ljudi svih politickih opcija pa to njihov potez cini posebno otuznim i jadnim ,tim pre sto HDZ vec jako dugo lose stoji u Zagrebu iz koga je najveci broj Dinamovaca .
Bilo je toga i kod nas, šta tu ima čudno?!
Ma na nije "čudno", nego ružno!!! Samo još jedan od niza dokaza u prilog razmišljanju na temu "zbog čega su sve ljudi stanju da se pos.ru na ono što im je prioritet u životu i što ih čini životno uspješnim likovima"!!!Bilo je toga i kod nas, šta tu ima čudno?!
a video sam te klipove lik je seljacina i lopuza neopevana kontam da bi mu i nasi seljaci pozavideli ,najbolje je kad je sav srecan u ekstazi uleteo medju BBB na aerodromu ,a ovi mu vikali "mamicu cigane"
Ne zameram im ni ja, pogotovo ne Jeleni Dokic ona je najbolji primer sta ispadne od coveka kad podrzi SRS