HDZ platio Thompsonu 515.000 Evra samo da ne peva na izborima

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.087
U svom drugom velikom iskazu koji je dao oko Nove godine, bivši HDZ-ov rizničar i šef Carine Mladen Barišić istražiteljima je povjerio nove detalje o izvlačenju novca iz javnih poduzeća, ali i o tome kako se tim novcem manipuliralo u izbornoj 2007. godini.

Tako je otkrio, doznajemo iz dobro upućenih izvora, da je po Sanaderovu nalogu u ljeto 2007. godine pjevaču Marku Perkoviću Thompsonu isplatio 515.000 eura (3,8 milijuna kuna) kako na parlamentarnim izborima u studenom te godine ne bi pjevao ni za jednu stranku!

Marko Perković Thompson potvrdio nam je da je bio na ispitivanju u svojstvu svjedoka te da su ga istražitelji pitali o Barišićevim tvrdnjama da mu je isplaćen novac za “nepjevanje”. Thompson kaže da je iznenađen kako Barišić, kojega uopće ne poznaje, može tako lagati i pita se zašto konstruira takve lažne priče. Šokiran je samom idejom da bi netko bio plaćen za nenastupanje.

http://www.vecernji.hr/vijesti/hdz-...-eura-samo-da-ne-pjeva-izborima-clanak-241750

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zna Sanader koga biraci u Hrvatskoj najvise vole i najvise slusaju, plati ustasi da ne peva za druge i eto pobede HDZ-u.

(Fasista Thompson HDZ smatra komunistima)

Nikad Hrvatska pameti doci nece

"Antifasisticka" Hrvatska

z:dm3:
 

Back
Top