Pri startovanju racunara kompjuter se palio mnogo sporo (20 minuta) i startovao mi uvek Scan Disc a posle njega Surface Scan koji je radio mnogo sporo! Rekli su mi da je HDD Regenerator mnogo bolji za to pa sam pokusao njime! Dosao je do 100% i nasao oko 2000 losih sektora, a svi su recovered! Posto Windows nije hteo posle da se startuje uzeo sam Norton Ghost i vratio image fajl na disk! Sada se kompjuter pali mnogo brze ali mi se i dalje startuje Surface Scan ali ovoga puta na D: disku!!!
Kada izbegnem (prekinem, iskljucim) Surface Scan onda se kompjuter normalno pali ali kada na D: disku pokusam da radim nesta (kopiranje sa D: na C:, kopiranje sa C: na D:, extractovanje Rar i zip arhiva...) kompjuter se smrzne (ukoci) i onda moram restart dugme na kucistu da upotrebim! Sta bi mogao da bude problem??? Da li je hard disc otisao??? Da li je napajanje otislo???
Unapred zahvalan na odgovoru!
Kada izbegnem (prekinem, iskljucim) Surface Scan onda se kompjuter normalno pali ali kada na D: disku pokusam da radim nesta (kopiranje sa D: na C:, kopiranje sa C: na D:, extractovanje Rar i zip arhiva...) kompjuter se smrzne (ukoci) i onda moram restart dugme na kucistu da upotrebim! Sta bi mogao da bude problem??? Da li je hard disc otisao??? Da li je napajanje otislo???
Unapred zahvalan na odgovoru!