- Poruka
- 1.795
ko crnogorka :?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[[Darko_91]] :ko crnogorka :?
OPERACIJA "MOJSIJE"(2): MOSAD I JEVREJSKI LOBI NAKON PADA IZRAELA ODLUČILI DA NAŠA ZEMLJA POSTANE NOVA JEVREJSKA DRŽAVA
Tekst sam procitao u stampi pre nego sto je okacen na forum.Jadno je da postoje ljudi koji mogu da pisu ovakvo djubre,ali sta ocekivati od velikosrpskih g0vnara.
Banovan si zato sto si prostacki,bednik,reakcionar i sovinista kome nije mesto medju progresivnim ljudima i revolucionarima.Evo ovde mozes da s3res do mile volje jer ovde postuju kojekakvi gibanicari,nacionalisti,fasisti..Sa njima ti je i mesto(izvinjavam se ljudima koji ovde postuju a ne pripadaju pomenutoj kategoriji).Evo sada zoves u pomoc "cetnike" sa krstarice i kukas kao p1ckica neka,stvarno si jadnik,pravi nkpj-ovac.Partija sljama i milja.
Fasisto!
Dve komunjarske budaletine, marsh u gulag!
Дечко у Гулагу су били лопови,убице,политички дисиденти (који су планирали атентате),*****,сецикесе,зеленаши...
Ако си се препознао негде могу да ти резервишем путовање за Русију.Ипак сматрам
да си бар иоле паметан и да ти је допрло до мозга како 70% Руса има позитивно мишљење о Стаљину.
ЛОША ТИ ЈЕ ТА ТРАВА КОЈУ КОНЗУМИРАШ!Ma sta mi naprica! Tu pricu mozes da prodajes nekim klincima koji ne znaju kakav je teror Staljin sprovodio prema ruskom narodu, meni nemoj da lelemudis, znam poprilicno dobro sta su komunisti radili.
Nazalost, ne cudi me podatak da su 70% Rusa glupsoni, a to, delimicno mogu zahvliti tome sto su im komunjare isprale mozak za 70 godina. A da su bili malo pametniji, nayebali bi vam se keve jos u samom zacetku, sasekli bi vas brutalno u korenu, kao najvecu posast u istoriji ljudskog roda, pa bi izbegli 100 miliona direknih i ko zna koliko indireknih zrtava crvene kuge.
Дечко у Гулагу су били лопови,убице,политички дисиденти (који су планирали атентате),*****,сецикесе,зеленаши...
Ако си се препознао негде могу да ти резервишем путовање за Русију.Ипак сматрам
да си бар иоле паметан и да ти је допрло до мозга како 70% Руса има позитивно мишљење о Стаљину.
:shock: :shock: :shock:Дечко у Гулагу су били лопови,убице,политички дисиденти (који су планирали атентате),*****,сецикесе,зеленаши...
Прво, тачнија је цифра око 40%.како 70% Руса има позитивно мишљење о Стаљину.
ЛОША ТИ ЈЕ ТА ТРАВА КОЈУ КОНЗУМИРАШ!
Имаш на теми коју сам поставио Прави левичари су комунисти а не анархисти тачне податке о томе и немој да трујеш ову тему.Тамо ако имаш нешто да додаш напиши!
Dinosaurusi i Hazari ne postoje - to je sigurno, a za ostalo ne garantujem.
Štetni su isto toliko koliko i one Tvoje rafinerije nafte po Atlantiku.У сваком случају су штетни по здравље и околину.
Tekst sam procitao u stampi pre nego sto je okacen na forum.Jadno je da postoje ljudi koji mogu da pisu ovakvo djubre,ali sta ocekivati od velikosrpskih g0vnara.
jedno veliko velikohrvatsko goovno, placeno i podrzano od strane admina da vredjas srbe na forumu!
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4516670&postcount=1
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4516675&postcount=2
Читати, читати ... и само читати........