E
Elementa
Gost
pisac je Haruki Murakami, Japanac, knjiga se zove 'Moj slatki sputnik', u hrvatskom prevodu, ne znam da li je kod nas lik prevođen, ali ove je nešto posebno!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pisac je Haruki Murakami, Japanac, knjiga se zove 'Moj slatki sputnik', u hrvatskom prevodu, ne znam da li je kod nas lik prevođen, ali ove je nešto posebno!
Читала ''Јужно од границе - западно од сунца''..... Ниш' посебно.
Штиво за читање на плажи.
Читала ''Јужно од границе - западно од сунца''..... Ниш' посебно.
Штиво за читање на плажи.
covek je napravio univerzalne knjige koje se mogu citati gde god.
heh.. Igraj, Igraj, Igraj je iz '88.Procitala sam jedino Igraj Igraj Igraj i veoma mi se svidela.
Svidja mi se lik one devojcice Juki
Lep uvid u savremeni Japan,nisam ga tako zamisljala
Znam,znam...zbog toga i kazem savremeni... mislila sam da su konzervativniji bili tadaheh.. Igraj, Igraj, Igraj je iz '88.
mada su oni toliko ispred nas u svakom pogledu, da to ovde idalje vazi.. (X
On se ljudima ili sviđa ili ne. Mada sam primetila da mu knjige uglavnom imaju isti "kostur" priče, što ne znači da su loše i da su dosadne i neinventivne, ali je činjenica da imaš momka koji je pomalo autsajder i devojku koja je pomalo čudna i neprilagođena i oni se onda vole i traže i tako... Ako ti se dopadne prva knjiga koju pročitaš, dopašće ti se i sve ostale. Meni se prva dopala, pa mi se sviđaju i druge.
On se ljudima ili sviđa ili ne. Mada sam primetila da mu knjige uglavnom imaju isti "kostur" priče, što ne znači da su loše i da su dosadne i neinventivne, ali je činjenica da imaš momka koji je pomalo autsajder i devojku koja je pomalo čudna i neprilagođena i oni se onda vole i traže i tako... Ako ti se dopadne prva knjiga koju pročitaš, dopašće ti se i sve ostale. Meni se prva dopala, pa mi se sviđaju i druge.
.. e .. dobro da je neko rekao nešto konkretno ..On se ljudima ili sviđa ili ne. Mada sam primetila da mu knjige uglavnom imaju isti "kostur" priče, što ne znači da su loše i da su dosadne i neinventivne, ali je činjenica da imaš momka koji je pomalo autsajder i devojku koja je pomalo čudna i neprilagođena i oni se onda vole i traže i tako...
Šta je? Ne smeš, a?Bolje da ja ćutim