HARRY POTTER SERBIA

hp_serbia

Početnik
Poruka
1
Sajt Harry Potter Serbia nastao je 10. jula 2004. godine. To je prvi Harry Potter sajt na srpskom jeziku. Ali, istorija sajta je počela mnogo ranije...

Demo verzija ovoga sajta počela je sa radom još u avgustu 2003. godine na adresi www.freewebz.com/thebom/ pod imenom The Book Of The Magic. Ali FreeWebz server je veoma spor i možete uploadovati samo jedan fajl po uploadu.


Nakon dva meseca menjamo kompletan izgled sajta kao i servera - HostDepartment - i nastanjujemo se na adresi www.thebookofthemagic.co.sr . Na toj adresi smo bili dobrih 8 meseci. Nakon toga menjamo ime u HARRY POTTER SERBIA . Sa imenom smo promenili i hosting - DomainDlx - i domen - www.harrypotterserbia.co.sr .

Nakon napada hackera u oktobru 2004. pravimo jednomesečnu pauzu i vraćamo se u punoj snazi. Ali nakon mesec dana uspešnog izveštavanja, zbog problema sa designom, ponovo pravimo pauzu, ovoga puta malo dužu. Vraćamo se početkom februara 2005. sa novim dizajnom.

10. jula 2005. proslavili smo prvi rođendan, a posetioce smo obradovali novom verzijom sajta koja ima preko 200 stranica i nekoliko sajtova u mreži. Zaslužno nosimo ime Harry Potter Serbia jer na pravi način reprezentujemo balkanske fanove Harry Pottera.

I ove godine bicemo sa vama, i donositi vam magiju!

HARRY POTTER SERBIA : THE SITE
Harry Potter Serbia Forum
 
Ko je napisao tu knjigu i onaj koji je snimao, ti su najveci debili na ovome svetu!


Ako je to film/knjiga onda sam ja BOG!

Kao trol dosao i poveo ga sa sobom, a on moze da leti pa mu uzmu tamo carolije i stapic pa ne moze da zivi... ili sta se vec desava!


FFFIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLMMMMMMMMMMM JEEEEEEEEEEEEEE SSSSSRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAANNNNNNNJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEE!
 

Back
Top