Feanor the elf king
Aktivan član
- Poruka
- 1.984
Lajonel je najzad bio zadovoljan, posle dugo vremena. Koracao je sa ostalima, ali najzad, rastali su se i zakazali sastanak za sledeci dan. Svi su bili nestrpljivi. Onda je Feanoru najzad doslo u glavu:
"Pa ljudi! Stanite! Necemo moci sutra da se sastanemo! Sutra je bal!" izgovorio je ovo sa razocarenjem.
Horacije je pogledao uplaseno:
"Kakav bal????"
"Ma ne obaziri se, nista vazno. Nadam se da si nasao pratilju." odgovori mu Lisa smejuci se ko i uvek.
"Nisam. Niko mi nije rekao da ce biti bala."
"Moje saucesce prijatelju." potapsa ga Edi po ledjima
"Ma daj, ne preteruj, nije ni toliko strasno. Hajdemo sada na spavanje, videcemo ujutru sta cemo da radimo povodom ovoga. Moramo da nadjemo pratnju Horaciju" i sada se i Lajonel nasmejao, mada pomalo sumorno...
"Pa ljudi! Stanite! Necemo moci sutra da se sastanemo! Sutra je bal!" izgovorio je ovo sa razocarenjem.
Horacije je pogledao uplaseno:
"Kakav bal????"
"Ma ne obaziri se, nista vazno. Nadam se da si nasao pratilju." odgovori mu Lisa smejuci se ko i uvek.
"Nisam. Niko mi nije rekao da ce biti bala."
"Moje saucesce prijatelju." potapsa ga Edi po ledjima
"Ma daj, ne preteruj, nije ni toliko strasno. Hajdemo sada na spavanje, videcemo ujutru sta cemo da radimo povodom ovoga. Moramo da nadjemo pratnju Horaciju" i sada se i Lajonel nasmejao, mada pomalo sumorno...
:wink:
ops: