Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lajonel je najzad bio zadovoljan, posle dugo vremena. Koracao je sa ostalima, ali najzad, rastali su se i zakazali sastanak za sledeci dan. Svi su bili nestrpljivi. Onda je Feanoru najzad doslo u glavu:
"Pa ljudi! Stanite! Necemo moci sutra da se sastanemo! Sutra je bal!" izgovorio je ovo sa razocarenjem.
Horacije je pogledao uplaseno:
"Kakav bal????"
"Ma ne obaziri se, nista vazno. Nadam se da si nasao pratilju." odgovori mu Lisa smejuci se ko i uvek.
"Nisam. Niko mi nije rekao da ce biti bala."
"Moje saucesce prijatelju." potapsa ga Edi po ledjima
"Ma daj, ne preteruj, nije ni toliko strasno. Hajdemo sada na spavanje, videcemo ujutru sta cemo da radimo povodom ovoga. Moramo da nadjemo pratnju Horaciju" i sada se i Lajonel nasmejao, mada pomalo sumorno...

Feanor the elf king:
Lajonel je najzad bio zadovoljan, posle dugo vremena. Koracao je sa ostalima, ali najzad, rastali su se i zakazali sastanak za sledeci dan. Svi su bili nestrpljivi. Onda je Feanoru najzad doslo u glavu:
"Pa ljudi! Stanite! Necemo moci sutra da se sastanemo! Sutra je bal!" izgovorio je ovo sa razocarenjem.
"Kakav bal????"
"Ma ne obaziri se, nista vazno. Nadam se da si nasao pratilju." odgovori mu Lisa smejuci se ko i uvek.
"Ma daj, ne preteruj, nije ni toliko strasno. Hajdemo sada na spavanje, videcemo ujutru sta cemo da radimo povodom ovoga. Moramo da nadjemo pratnju Horaciju" i sada se i Lajonel nasmejao, mada pomalo sumorno...

DAMBLDOR:
mystical_ocean:
infidel:
mystical_ocean:
infidel:
sofffy:
Pa ko ce poceti? :lol: :wink:
jadna extreme_girl...... :cry:
ali idemo mi na rp!

sto jadna

zato sto je nema vise... :cry:

u kom smislu je nema

Pginula... :cry: 20 godina... ode i jos jedan mladi zivot...
ne znam,kako se desilo,znamo da je poginula u Italiji... :roll:
p.s.sta ti njen nick govori?
aaaaaaaaaaaaaaa :? :? :? :( :(
odoh ja
Nooooooooooooooooooooooooooooo

hit:
mislio sam na ceo forum, bleach. to ako nam temu zakljucaju, pa mi mozemo da se nadjemo ponovo na nekoj drugoj, bilo kojoj na celom ovom forumu.
ali ja mislim na ceo celcati forum. u slucaju da se nesto nepredvidjeno desi, na primer odluce da se zatvori cela krstarica iz nekog razloga ili samo forum da ukinu. onda moramo imati neko rezervno mesto na sasvim drugom sajtu, gde cemo se svi ponovo skupiti.
ovo govorim zbog toga sto nase druzenje zavisi upravo od krstarice i njenog foruma. ako ona rikne, riknula je i nasa druzina. a to bi bilo nesto uzasno. vise se nikad ne bismo sastali.
e da do toga ne dodje, mi se lepo dogovorimo na vreme koja nam je rezervna opcija. uostalom, imamo mailove. mada meni ne radi nesto u zadnje vreme :cry:
ok. ok. kapiram...
zato sam i pitala
slazem se :wink:

p.s. ljudi, stigla sam!!! 8)

ma kako ne shvatas. zezao sam se. torin prezire HP-a iz dna duse. jesi li video kako reaguje kad se ta knjiga spomene? :D :wink: ja to onako ironicno rekao. a ako cemo ozbiljno...pa... ne znam bas nekog van ove teme a da voli HP. od muskaraca, mislim.

Feanor the elf king:
"Kakav bal????"
poslije 2 h u grifindorskoj kuli,lisa,kelly i rejcel su veselo brbljale o odorama za bal.
"hej,eno edija i lajonela!" rece rejcel."hm..... lisa,ti ides s lajonelom?ko ide s edijem? kelly?kelly?ona spava?!"
Dok su je budile,lajonel i edi su im se blizili. :lol: :wink:

Back