Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bleach:
mystical_ocean:
ma da... :wink: a sto te nema na msn-u?
pa kad dolazim na kratko, ne ukljucujem ga, jer mi samo sve blokira, a nista i ne uradim :roll:
pa da se ne cimam...
jaooo... sto sam umorna...

jao,nemas pojma koliko mi je drago sto se neko oglasio na temi osim mene(danas) :)
ja sam sa Black_Swan na msnu... puno te pozdravljam!!! :P
hej,koliko ostajes veceras?
p.s.zao mi je sto ne mozes na msn sad kad sam ga ja konacno snimila... :roll:

Gwen se nasmeja...
Trebalo je da podju na cas napitaka...Nastavnik *** nije voleo zakasnjenja.Gwen se zajedno sa Rachel,Fran i Kelly uputila prema zamku dok su Horacije i Lajonel ostali kod jezera...
~~~~~~
-Hm,Kelly,tebi se izgleda svidja Laj,ha?-pitala je Gwen
-Pa,hm...Ovaj...-Kelly je pocrvenela i zbunila se-Ne,on mi je samo dobar drug...Nista vise-
Na to su se ostale nasmejale i ubrzale korak.Rachel ih je pozurivala.
-Jeste li uradile domaci,ono u vezi otrovnih napitaka?-upita ih Fran
-Oh,da naravno,zar mislis da nismo...-Gwen rece ali je Kelly ubrzo prekide:-Ja nisam zavrsila...Nisam stigla,valjda me nece kazniti,nadam se-
-I kazes nisi zaljubljena?-Svi su poceli da se smeju,penjuci se uz stepenice do ucionice...

~~~~~~~~~

Black_Swan:
Gwen se nasmeja...
Trebalo je da podju na cas napitaka...Nastavnik *** nije voleo zakasnjenja.Gwen se zajedno sa Rachel,Fran i Kelly uputila prema zamku dok su Horacije i Lajonel ostali kod jezera...
~~~~~~
-Hm,Kelly,tebi se izgleda svidja Laj,ha?-pitala je Gwen
-Pa,hm...Ovaj...-Kelly je pocrvenela i zbunila se-Ne,on mi je samo dobar drug...Nista vise-
Na to su se ostale nasmejale i ubrzale korak.Rachel ih je pozurivala.
-Jeste li uradile domaci,ono u vezi otrovnih napitaka?-upita ih Fran
-Oh,da naravno,zar mislis da nismo...-Gwen rece ali je Kelly ubrzo prekide:-Ja nisam zavrsila...Nisam stigla,valjda me nece kazniti,nadam se-
-I kazes nisi zaljubljena?-Svi su poceli da se smeju,penjuci se uz stepenice do ucionice...

~~~~~~~~~

Upravo su trebali imati dupli cas sa ucenicima iz Sliterina....
Prilazeci ucionici spazili su Horacija...Trcao je,sav zadihan prema njima,i govorio:"Heeej,drustvo cekajte!"
Zajedno su uslu u ucionicu....
Na casu se se Fran i Rejc stalno dosaptavale,a Lisa i Gwen su takodje komentarisale neke od ucenika u ucionici....
Bilo im je tako dosadno,a profesor je to primjetio:"Khm...posto vidim,da vam cas nije zanimljiv,nekoliko ucenika bi mi moglo da odgovara...Hm...Kelly,Grifindor, i Horacije,Sliterin...Cim je cuo svoje,a pogotovo Kellyno ime,Horacije se smrknuo...
"Idemo...molim da mi Horacije isprica prvi dio mog predavanja.",strogo ga je pogledao profesor.
Iznenadio se kada je Horacije ponovio vecinu onoga sto ga je pitao..."A,sada Kelly,pokazi nam to u praksi."
"Hm...ovaj....Profesore...Ali kako?",zbunila se...
Medjutim,oglasilo se veliko zvono za kraj skolskog casa..."Kelly,sta se to desilo?",upitala ju je Rejc.I Gwen ju je gledala,kao da je zeljela postaviti isto pitanje.
"Jao,ne znam kako mi se ovo moglo desiti?Pa ja sve znam!Nije fer...Kako?",govorila je Kelly dok su izlazili iz ucionice...
Ostali su bili veseli...Valjda zbog utakmice Kvidica,koji se upravo trebao odrzati...

toliko od mene poz! :wink:

Lajonel i Horacije su stajali pored terena za kvidic dok se svaki igrac grifindorskog tima posebno zagrevao. Horacije nije bio napet,iako nije prisustvovao treningu sopstvenog tima tog jutra. Mada je tehnika njegove igre bila zedna poboljsanja.On je ionako pristupio timu jer je pozicija udaraca nudila zgodnu sansu "skidanja" protivnika sa metle. A za tu vrstu preciznosti, kako se to od miloste zvalo u porodici de Vere, nije ni bila potrebna blistava kvidicka tehnika. Ali je zahtevalo zavidnu sposobnost glumackog zanata. A da li je Horacije bio dobar glumac?
Nekoliko novajlija "Lavova" je lebdelo oko svog kapitena, da bi se vec sledeceg casa mahnito razleteli nad terenom. Sliterinac je, uz sramotnu kolicinu uzivanja, posmatrao kako se jedan zaleteo u svog saigraca oborivsi ga sa metle.
"Vidim, spremni ste. Uz malo srece ostacete bez nekoga od igraca." Uz losu interpretaciju interesovanja i jedan suvise dramatican gest, mladi de Vere nije delovao kao dobar glumac. Verovatnije je da su sredovecni muskarci elizabetanskog pozorja mogli vernije predstaviti mladjahnu devu Juliju.
Lajonel je nesto promrmljao. Nesto sto je suvise licilo na stvari koje lepo odgojeni decaci ne bi trebali izgovarati. Ni u sopstvenu bradu.
Uz zacudjujucu dozu empatije,ni malo sebi nalik, do sada uzoran poklonik Salazara, cuo je mrmor sopstvenog glasa "Pa...nije...tako strasno...bicete bolji uz adrenalinski sok meca..."
Jos cudnih zvukova je izviralo iz Grifindorca, koji je cekao svoj red na zagrevanje.
"Ljut si zbog moje neprikladne sale?" Horacije je vec pokazivao izdajnicke tragove zabave u ocima, sto ni jedan glumac sebi ne bi smeo dozvoliti. Bas kada je opet dobio cudan osecaj zelje da se Laj ne naljuti (iako su ladje izgleda davno potonule daleko iza horizonta), pored njih je prosao igrac "crvenih" po imenu Tom i nekeko neprikladno znacajno uputio pogled Lajonelu.
Preveliki zalogaj za de Vera. "Mada, mozda sam samo pogresio izvor sale..." Iako zaglusen smehom, ucinilo mu se da cuje Grifindorca kako grmi o nekoj metli i necijem nesrecnom grlu.
A utakmica? "Zeleni" su oborili jednog od igraca suparnickog tima u pravom momentu (zasluga relativno pasivnog igraca, bez blistave tehnike, ali sa zanimljivim osecajem preciznosti!) i uhvatili skrivalicu. Niko, do samih Sliterinaca (ili mozda ne ozbiljno povredjenog, ali svakako oborenog Toma) nije bio vise iznenadjen. Prava "zalutala" bladzerka ka pravoj metli. Horacije ipak nije bio bez glumackog dara...

hello svima!!!
samo cu kratko,da se javim... super sam uradila pnaj test,sto sam danas polagala....Tirionelf,Swan...tek su mi sada dosli oni vasi e-mailovi...hvala vam puno,odgovaram vam cim stignem... :wink:
ljubim vas sve... :D
p.s.veceras dolazim oko pola 10... cujemo se...

mystical_ocean:
hello svima!!!
samo cu kratko,da se javim... super sam uradila pnaj test,sto sam danas polagala....Tirionelf,Swan...tek su mi sada dosli oni vasi e-mailovi...hvala vam puno,odgovaram vam cim stignem... :wink:
ljubim vas sve... :D
p.s.veceras dolazim oko pola 10... cujemo se...
Ne znam da li cu moci veceras da dodjem,ali probacu...Drago mi je sto si dobro uradila test!Odlicno...
pozdrav od mene

bleach:
tirionelf:
bleach:
bleach:
Black_Swan:
hey... Swan!!! :lol: :lol: :lol:
veeeliki pozdrav za tebe i Ocean! :wink: jos malkice ostajem...
mozda ukljucim msn
p.s. ocean, ima vremena 8)
zar sam bila poslednja? :roll:
ccccc... swan, ocean... pa gde ste nestale s teme??
poz svima :wink:
cujemo se
Pricale samnom na msn-u :wink:
lepo, lepo... a tema?? :roll:
ccccccc....

poz bleach i infidel...
Hej,bleach...mi smo jedine koje smo igrale rp u zadnja 2-3 dana...tako da nismo zapostavile temu :wink:

Back