mystical_ocean
Primećen član
- Poruka
- 845
'alo...ljudi... nema nikoga?
ok...samo,nadam se da cete bar veceras navratiti...
poz svima :wink:
ok...samo,nadam se da cete bar veceras navratiti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kad dolazim na kratko, ne ukljucujem ga, jer mi samo sve blokira, a nista i ne uradimmystical_ocean:ma da... :wink: a sto te nema na msn-u?
bleach:pa kad dolazim na kratko, ne ukljucujem ga, jer mi samo sve blokira, a nista i ne uradimmystical_ocean:ma da... :wink: a sto te nema na msn-u?
pa da se ne cimam...
jaooo... sto sam umorna...

hey... Swan!!!Black_Swan:hey bleach!!!

zar sam bila poslednja?bleach:hey... Swan!!!Black_Swan:hey bleach!!!![]()
![]()
veeeliki pozdrav za tebe i Ocean! :wink: jos malkice ostajem...
mozda ukljucim msn
p.s. ocean, ima vremena 8)
Pricale samnom na msn-u :wink:bleach:zar sam bila poslednja?bleach:hey... Swan!!!Black_Swan:hey bleach!!!![]()
![]()
mozda ukljucim msn
ccccc... swan, ocean... pa gde ste nestale s teme??
cujemo se
"Stvarno uzasno od nas (i ni najmanje kolegijalno od mene) sto ti lik (i to jos iz Sliterinatixi:caos narode,evo i mene
nesto nemam inspiraciju za rp pa cu kasnije nesto pisati.
p.s."Niko nije spomenuo moj lik![]()
![]()
"
p.p.s."Soffy srecan rodjendan"
ops:

Такође....никако немам времена...поцепана сам између два форума и причаонице...а још иде пријемни......DAMBLDOR:izvinite sto ne mogu cesto da se javljam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Black_Swan:Gwen se nasmeja...
Trebalo je da podju na cas napitaka...Nastavnik *** nije voleo zakasnjenja.Gwen se zajedno sa Rachel,Fran i Kelly uputila prema zamku dok su Horacije i Lajonel ostali kod jezera...
~~~~~~
-Hm,Kelly,tebi se izgleda svidja Laj,ha?-pitala je Gwen
-Pa,hm...Ovaj...-Kelly je pocrvenela i zbunila se-Ne,on mi je samo dobar drug...Nista vise-
Na to su se ostale nasmejale i ubrzale korak.Rachel ih je pozurivala.
-Jeste li uradile domaci,ono u vezi otrovnih napitaka?-upita ih Fran
-Oh,da naravno,zar mislis da nismo...-Gwen rece ali je Kelly ubrzo prekide:-Ja nisam zavrsila...Nisam stigla,valjda me nece kazniti,nadam se-
-I kazes nisi zaljubljena?-Svi su poceli da se smeju,penjuci se uz stepenice do ucionice...
~~~~~~~~~
(sa zakasnjenjem)
:wink:
:wink:
:wink:Ne znam da li cu moci veceras da dodjem,ali probacu...Drago mi je sto si dobro uradila test!Odlicno...mystical_ocean:hello svima!!!
samo cu kratko,da se javim... super sam uradila pnaj test,sto sam danas polagala....Tirionelf,Swan...tek su mi sada dosli oni vasi e-mailovi...hvala vam puno,odgovaram vam cim stignem... :wink:
ljubim vas sve...![]()
p.s.veceras dolazim oko pola 10... cujemo se...
lepo, lepo... a tema??tirionelf:Pricale samnom na msn-u :wink:bleach:zar sam bila poslednja?bleach:hey... Swan!!!Black_Swan:hey bleach!!!![]()
![]()
mozda ukljucim msn
cujemo se
bleach:lepo, lepo... a tema??tirionelf:Pricale samnom na msn-u :wink:bleach:zar sam bila poslednja?bleach:hey... Swan!!!Black_Swan:hey bleach!!!![]()
![]()
mozda ukljucim msn
cujemo se
ccccccc....