Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
hit:
da znate svi, JA SAM LORD VOLDEMOR. registrovao sam se tako zato sto mi neko ukrao nick. e cao bliznakinjo, dobrodosla nazad i pricaj nam o tome sta englezi misle.
rajko, i tebi welcome. nego, ja mislim da tu postoji jedan parametar. pazljivo gledajte.

dzejms sirijus lupin piter snejp lili
hari ron hermiona nevil drako cho

Prvi red su prosla generacija a drugi red nasa, sadasnja generacija. Razmislite. ima tu neke logike. :? :wink:
Evo ovako ima raznih teorija toliko glupih da nepoverujete.Neki kazu da se Sirijus pravi da je mrtav,neki pricaju da ce Hari preci na Mracnu stranu jer ce Voldemor uzeti kao taoca Hermionu ili Lunu.Mislim strasno kakvih gluposti ima.Ima teorija da su Sirijus i Snejp neki rod,tako da su i Hari i Snejp nekako povezani.Neki kazu da ce Dambldor umreti u sledecem delu knjige,a neki misle kao i ja da ce ogledalce imati znacajnu ulogu u sledecem delu.E da procitala sam jos da je harijeva mama mozda ZIVA!!!!!!!!!Kazu jos da ce Persi preci na Mracnu stranu,da ce Nevilovi roditelji ozdraviti,da je Snejp VAMPIR.Ima tu jos raznih teorija,ovo su one koje sam popamtila.Uvrnuto zar ne?

i za lorda :) . nego, feanore, citao sam i ja lorda. 2 dela. odlican je i on, ali mi je hari nekako...znas vec. mordor i mount doom bi bile odlicne naslovne slike. :) izvinite zbog ovoga, ali ja i u gospodaru prstenova navijam za zle. :twisted:

Sauron and Voldemort forever!!!

Pa svaka cast! U svakom slucaju, drago mi je sto si citao... Ja bi tu knjigu svakome preporuci. Nije vazno, svako ima svoj ukus, ti volis vise Harija, ali sta ima veze... Ja volim i jednu i drugu, samo sto Lorda volim malo vise... Nekako mi je drazi. Znas kako je, odrastao sam uz njega. Pa kako onda da mi ne bude omiljena knjiga? :)

odlicno dambldore. pa bliznakinjo, da ti kazem, mozda nisu sve te teorije uvrnute. mozda ono za zlog harija? sta mislite? secate se kad je sesir za razvrstavanje mislio da harija prvo stavi u sliterin. da hari nije znao da se voldemor skolovao u tom bratstvu i da nije pre toga upoznao rona i hermionu(koji su pre njega stavljeni u grifindor) njemu bi bilo sve jedno. nebi preklinjao onako sesira da ga nestavi u sliterin. i sta bi se desilo? sesir bi to uradio. on bi bio u sliterinu. sta bi se onda desilo. sa harijevom moci da prica sa zmijama i neobicno jakim duhom i izvesnom dozom zlobe on bi iz hogvortsa izasao kao pravi pravcati mracni gospodar, voldemorov naslednik. :? :?:

hit:
odlicno dambldore. pa bliznakinjo, da ti kazem, mozda nisu sve te teorije uvrnute. mozda ono za zlog harija? sta mislite? secate se kad je sesir za razvrstavanje mislio da harija prvo stavi u sliterin. da hari nije znao da se voldemor skolovao u tom bratstvu i da nije pre toga upoznao rona i hermionu(koji su pre njega stavljeni u grifindor) njemu bi bilo sve jedno. nebi preklinjao onako sesira da ga nestavi u sliterin. i sta bi se desilo? sesir bi to uradio. on bi bio u sliterinu. sta bi se onda desilo. sa harijevom moci da prica sa zmijama i neobicno jakim duhom i izvesnom dozom zlobe on bi iz hogvortsa izasao kao pravi pravcati mracni gospodar, voldemorov naslednik. :? :?:
pa ne znam,to su samo teorije.Uostalom kakve god nase teorije bile,knjiga ce biti 100 puta zanimljivija.Gde je Neven?

e covece kakve teorije imaju ti englezi bez ikakvih cinjenica tako mogu i ja:u sestom delu knjige hermiona ce ubiti snejpa jer ce joj dati lose ocene a kada dodje damblador da je zaustavi ona ce ubiti i njega i onda ce se ona smuvati sa melfojem.hari koji otkriva svoje neverovatne borilacke vestine ih primenjuje na hermioni i shvata da je njihov svet ustvari matrix.inace voldemor odaje svoju tajnu da je on harijev otac a kada to cuje kruskens koji je inace harijev otac odmah davi hedvigu koja je harijeva mama.nakon smrti dambladora na mesto direktora dolazi teca vernon koji je najveci carobnjak svih vremena i on naredjuje da se hari spali na lomaci medjutim ron koji je inace u tajnosti vampir ubija sve koji su krenuli na harija ali odjednom dolazi i sam sirijus koji je takodje vampir ali on je besan na harija i ubija ga tako sto mu u usta nabije carobni stapic ali onda se ceo matrix svet raspada jer je hari bio potreban za njegovo postojanje i sve ih poubija misteriozni ubica iz filma "vrisak"!!!!!!!!e covece sto imam bujnu mastu :lol:

Back