Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam mislio da imate neki dokaz jer...svako moze tako da kaze, i ja i ti i bilo ko od nas. i sta? svi treba da poveruju tek tako? mislim, nezelim sad tu nesto da krivim h sestru ali ko zna? mozda laze? :?

Feanor the elf king:
Evo mene opet, izvinajvam se sto se nisam pojavljivao ranije, ali mnogo sam zauzet (skola i tako to... :) ). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna... :lol: Pa dobro, cujemo se uskoro, pozdrav iz Londona!
zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?

Feanor the elf king:
Evo mene opet, izvinajvam se sto se nisam pojavljivao ranije, ali mnogo sam zauzet (skola i tako to... :) ). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna... :lol: Pa dobro, cujemo se uskoro, pozdrav iz Londona!
zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?

Feanor the elf king:
zivi u londonu,mislim,ali imam negde njegovu adresu probacu da je nadjem,ok?:)

e,i ja sumnjam da je stvarno njegova sestra,jer koliko sam procitala ne prethodnim stranicama prvo je rekla da joj je dalji rodjak,pa onda da se cuju ponekad....ne znam,mozda i jeste ,ali sve je to sumnjivo,ali i na forumu tinejdzeri neka JOXI kaze da se neka sara predstavlja kao harijeva sestra.
ali sta ja znam....

epa ovako imam osnova da sumnjam da nije njegova sestra ali imam osnova i da mislim da jeste.na forumu tinejdzeri neko je bio otvorio temu "hari i sve o njemu" i tamo je onda neko od nase ekipe napisao da svi dodju kod h.sestre i onda je dosao izvesni gost i rekao da smo mi jadnici sto verujemo "sari" da je harijeva sestra izgleda da taj poznaje h. sestru bolje od nas.ali ujedno i slike koje mi je poslala nisu kao one iz novina vec kao prave porodicne slike tako da mislim da je moguce da mu je stvarno sestra.a i njene price zvuce uverljivo. :? nadam se da si razumeo ovu komplikovanu pricu.

Neznam...mozda jeste a mozda i nije harijeva sestra harijeva sestra. :? sto se tice onog malog evansa, neznam...stvarno neznam. on zivi u kraju gde zive i darslijevi. znaci da ga i tetka petunija zna. A njeno devojacko prezime je evans. e sad...mozda je to slucajnost, a mozda i nije. mozda je to neki dogovor, tetka petunija, dambldor i taj mali evans. nesto kao, da cuvaju harija, odkud znam.
nego, jel ima neko jos nekih neresenih pitanja, misterija ili teorija? da pokusamo svi da odgonetnemo nastavak sage o Poteru. :?:

prvo nevenu da odgovorim. za dzina neznam. predpostavljam da ce on biti dosta vazan kad drugi rat pocne. mozda ce braniti hogvorts.
za dolores znam da ju je dambldor spasao od kentaura i da se oporavila u bolnickom krilu a onda pobegla za svagda. ko li ce biti novi nastavnik odbrane od mracnih sila?
i luna i ron? pa neverujem. nekako nisu jedno za drugo. neznam...

tixi:
ko je luna?
e,ja sam mislila da ce hermiona i ron biti zajednoa,ali imam utisak da ce roulingova namerno nesto zapetljati jer mnogi to misle.a i ne nzam ko mi je rekao da misli da ce hermiona biti sa drakom
epa vidi ovako tixi luna se pojavljuje u petom delu i ona je kao i hari prisustvovala umiranju nekoga(majke) i ona takodje moze da vidi testerale letece zivotinje koje vide samo oni koji su prisustvovali necijem umiranju.ona je pomalo cudna ali u petom delu ima veliku ulogu. :wink:

i zaboravio sam da ti kazem ko je dolores to je jedna krava koja dolazi u hogvorts kao spijun za ministarstvo i ima moc otpustanja nastavnika kaznjavanja ucenika sto ce i te kako iskoristiti.neznam da li je potrebno spomenuti da mrzi harija i damba. :twisted:

e sad imam ja jos nekoliko pitanja da li vam je zao sto su veslijevi blizanci napustili skolu?meni nekako nije :? i da li mislite da ce fadz ostati ministar magije?e i zaboravio sam da li postoji neka kazna za smrtozdere jer ih je hari onako skupa prozvao po medijima? :?: :?

evo ovako, fadz ce najverovatnije ostati jos ministar. a hari je optuzio sve voldemorove smrtozdere od kojih su neki vec u azkabanu a ostale jos jure. kazna za sve njih je azkaban, naravno. nego pitanje je sad: da li ce se melfoj i ostali smrtozderi osloboditi u 6. delu? :?

mislim da ce fadz ostati ministar bar do sedmog dela,osim ako ga ne smene u sestom,ali mozda ostane jer mozda se i promeni.....
a sto se tice veslijevih....stvarno mi je zao sto su napustili skolu,jer su stvarno bili likovi...
smrtozeri ce se garant osloboditi,jer gde nema smrtozera i voldemora nema ni borbe,a samim tim skoro da nema zlobnih carobnjaka...ali na kraju ce svako dobiti ono sto je zasluzio..
e,a sta mislite za draka melfoj?da li ce se promeniti ili ce (sto je verovatnije) krenuti ocevim stopama i biti jos gori.
secate se kako je dzejms poter imao neprijatelje dok je bio na hogvortsu-snejp(prvi i glavni),tako i hari ima draka(kojeg snejp veoma gotivi)....

Back