Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dadli je na raspustu isprebijao izvjesnoga marka evansa razmislite djevojacko prezime harijeve mame. sirijus nije umro vec upao u drugu dimenziju hari i tom imaju dvoboj ali obadvojica ostaju zivi

odlicno pitanje nevene, to za kruksenksa i za baklju. ali ja imam delimicne odgovore na sve. Prvo, kruksenks, tojest taj covek, ko god da je, je zapravo neki propalica, neko koga su proterali iz drustva pa se nepojavljuje kao covek. ziveo je godinama kao macka kod starice i druzio se sa zivotinjama sto mu je vise prijalo nego da se druzi sa ljudima. ali on je vrlo pametan. secas se kad su hari, ron i hermiona usli u prodavnicu zivotinja i kad je kruksenks odma skocio na skobersa (pitera). odma je provalio da ovaj nema prst i skontao da ron u ruci drzi neprijatelja. posle je i pricao sa sirijusom i sirijus mu je kao pas sve objasnio zivotinjskim jezikom. ali mozda je tu trik. mozda nisu pricali zivotinjskim jezikom. pazi ovo, kad je hari video sa prozora spavaonice one noci kako kruksenks i pas stoje na travnjaku okrenuo se da zove rona i sledeceg trenutka nisu bili tu. najverovatnije su otisli u sumu i preobrazili se u ljude i ispricali natenane. mozda se sirijus zakleo da nece odati njegovu tajnu da je ovaj animagus.

pa tvrdice te podatke vec imamo a za tixi neka samo okrene stranu strana broj 11 i tamo su joj podaci ali nismo sigurni da li ima vise od sedam podataka.a kazi mi tvrdice kakve veze ima taj decko sa harijevom mamom. :shock:

baklja o kojoj govorim nevene je ona koju je hagrid poklonio gurgu Karkusu. secas se? to je vecna vatra. e sad, posto sam bio na preko 50 sajtova o hariju vec sam i nesto nacuo, znas englezi mnogo pricaju o tome. posetio sam njihove forume i uclanio se tamo. mnogi kazu kako ta baklja, ta vatra, leci zlo, pretvara ga u dobro. mozda ce to koristiti protiv voldemora? ali to je sad kod dzinova, kod novog gurga Golgomata. sta li ce on uraditi sa tim? cuo sam takodje da ce se mozda 6. deo zvati "Harry Potter and the Green Flame Torch". :wink:

e covece i od zloca se nesto moze saznati!svaka cast voldemore kad pamtis takve sitne detalje.pa da mozda od toga i bude nesto jel koliko se je do sada prevrata desilo nije mi tesko da poverujem u to mozda je i kruskens u proslosti prosao kao sirijus pa se zato sakrio...uzgred svi koji niste procitali informacije o sestom delu idite na stranicu 11 ove teme bliznakinja je prevela to sto sam pronasao na srpski.nego tvrdice jel ti nisi iz srbije :?:

:D Vidis nevene, od mene jos niko nije naso veceg poznavaoca Harija Potera. jos niko nije naso pitanje na koje ja nisam odgovorio.
E inace, trebalo bi da dovedem sirijusa, moga ortaka ovde. on mi je skoro ravan ali je jos uvek slabiji. svideo bi mu se ovaj forum. 8)

voldi nemoras da se hvalis uvek sacekaj da to uradi neko drugi a onda se samo zahvali :lol: ali i ako imaju isto prezime a i ako su rod kako mislis da to moze biti vazno za tok knjige osim ako...pa da!i on je carobnjak jel si to hteo da kazes? :shock:

neven:
e ovako imam pitanje ko je rajko da li je to neki novi ili je to registrovani voldemor?tixi odlicno sto si se registrovala!pa cekajte to isto prezime bi moglo da znaci da je i taj decko carobnjak.jel tako?
da,moguce,ali ako je carobnjak zasto ne ide na hogvorts ili mozda ide u neku drugu skolu,sto je moguce.a i sigurno je pozitivan lik posto dadli se uglavnom sa njima tuce i obozava da ih muci,zar ne?
ima tu nesto sto ce se garant otkriti u sledecoj knjizi

Evo mene opet, izvinajvam se sto se nisam pojavljivao ranije, ali mnogo sam zauzet (skola i tako to... :) ). Sa knjigom polako napredujem, tako da necu da komentarisem nista dok je ne procitam do kraja... A sta se desava sa h. sestrom? Jos nisam dobio one slike, ali ajde, nema veze, strpljiv sam ja... Uglavnom, jeste li saznali gde zivi D.R.? I moja sestra bi volela da zna... :lol: Pa dobro, cujemo se uskoro, pozdrav iz Londona!

pa h. sestra je otputovala za kanadu a koliko ja znam tamo zivi daniel.ali gledaj tixi mozda je on mislim taj decko poruga pa je tu da bi pazio na harija ili nesto slicno...e odlicno sto ste se svi registrovali znaci ovako tvrdica je damblador,voldemor je rajko a tixi je tixi nego jel ste primetili da nema i bliznakinje.molim vas potvrdite ovo za nadimke da bih bio siguran. :wink:

Back