Harry Potter Fan Club

• Začetnik teme Začetnik teme Harijeva sestra
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
epa covece jeste da sam crko ali sam nabavio informacije o sestoj knjizi ali posto ja nisam znao da prevedem dajem vam tekst u originalu pa ga sami prevedite i prepricajte mi sta kaze:
More possible rumors about book 6 submitted by Natalie
Ron and Hermione will NOT hook up in book 6.
They used to maybe think something was going on, but
now they have given up on that idea.
Harry fancies Luna. It was enforced when Harry
realized that he could talk to her about Sirius
without feeling miserable, and she can also see
thestrals. She makes him feel better.
Luna fancies Ron! Hermione is NOT happy about
his, and neither is Harry.
After Harry and Hermione find out about Ron and
Luna, they get together, but they have several issues,
and break up again near the end of the book. Whoops...
Harry, Fred, and George get to play Quidditch
again.
Our old friend the time-turner is used to bring
back a certain "dead" godfather...
ovo su dakle samo neke od verovatnoca ali je nesto sigurno tacno a sutra cu da vam napisem pouzdane infomacije koje sam takodje nabavio.molim vas prepricajte mi sta kaze tekst!!!!

neven:
epa covece jeste da sam crko ali sam nabavio informacije o sestoj knjizi ali posto ja nisam znao da prevedem dajem vam tekst u originalu pa ga sami prevedite i prepricajte mi sta kaze:
More possible rumors about book 6 submitted by Natalie
Ron and Hermione will NOT hook up in book 6.
They used to maybe think something was going on, but
now they have given up on that idea.
Harry fancies Luna. It was enforced when Harry
realized that he could talk to her about Sirius
without feeling miserable, and she can also see
thestrals. She makes him feel better.
Luna fancies Ron! Hermione is NOT happy about
his, and neither is Harry.
After Harry and Hermione find out about Ron and
Luna, they get together, but they have several issues,
and break up again near the end of the book. Whoops...
Harry, Fred, and George get to play Quidditch
again.
Our old friend the time-turner is used to bring
back a certain "dead" godfather...
ovo su dakle samo neke od verovatnoca ali je nesto sigurno tacno a sutra cu da vam napisem pouzdane infomacije koje sam takodje nabavio.molim vas prepricajte mi sta kaze tekst!!!!
Evo ovako kaze
Ron i Hermiona se nece smuvati u 6.knjizi.Trebalo bi da pomislimo da ce se nesto desiti ali sad su odustali od te ideje.Hari je zgotivio Lunu.Hari je otkrio da moze da prica sa Lunom o Sirijusu a da se ne oseca jadno,a i ona moze da vidi testrale.Pored nje se oseca bolje.Luna simpatise Rona.Hermiona nije bas srecna zbog toga,a nije ni Hari.Kada su Hari i Hermiona saznali za Rona i Lunu,smuvali su se ali su posle imali nekoliko problema i raskinuli ponovo pred kraj knjige.ups!Hari,Fred i Dzordz ponovo igraju kvidic.Nas stari prijatelj okretac vremena je upotrebljen za vracanje,,umrlog" kuma.To je to!

e sad ovo su vec pouzdani podaci
ovo je rekla joana u nekom intervju:The book won't be out until after the third film, although it isn't going to be delayed for any reason. Sometime in 2005 is the most likely release date for Harry Potter book 6.
hermiona will be hurt bad then harry and ron will fight together against voldemort.
harry tries to hill voldemort but fails.
six will not need to be that long.
ovo sam razumeo ali mi nije jasno sta kaze ovo za hermionu samo mi to prevedi. :lol:

neven:
e sad ovo su vec pouzdani podaci
ovo je rekla joana u nekom intervju:The book won't be out until after the third film, although it isn't going to be delayed for any reason. Sometime in 2005 is the most likely release date for Harry Potter book 6.
hermiona will be hurt bad then harry and ron will fight together against voldemort.
harry tries to hill voldemort but fails.
six will not need to be that long.
ovo sam razumeo ali mi nije jasno sta kaze ovo za hermionu samo mi to prevedi. :lol:
Kaze ovako:
Knjiga nece izaci dok se ne prikaze 3 deo filma,ali nece biti odlozena bez razloga.HAri Poter 6 ce izaci 2005.Hermiona ce biti gadno povredjena,a Hari i Ron ce se zajedno boriti protiv Voldemora.Hari ce pokusati da ga ubije ali nece uspeti.6 deo nece biti tako dugacak

poz. svima,obozavam hp i volela bi sa vama da komentarisem i pricam o njima(naravno ako moze).planiram da procitam peti deo(tj. kupujem knjigu za koji dan)a inace odgledala sam oba filma,i procitala sve cetiri knjige.imam puno danielovih slika i druzine.....
poz. svima i h sestri

pa naravno da moze TIXI evo za pocetak mi odgovori na pitanje koje postavljam svima koja su ti omiljena magijska stvorenja meni su testerali.super je sto ces procitati petu knjigu jer je po meni ona najbolja ali nemoj da citas prethodne stranice ove teme jer ces suvise saznati pa ti knjiga nece biti zanimljiva. :wink:

Ajde da dajemo teorije ko sta misli da ce se desiti u 6. knjizi. ja mislim da ce voldemor imati neki novi cilj, nesto vece od onog prorocanstva, nesto strasnije, jace. mislim da ce tu nastati pravi rat, znate vec kako glasi naslov zadnjeg poglavlja u 5. delu. hari i drustvo ce najzad osetiti kako je bilo pre mnogo godina kad su svi ratovali protiv voldemora. vladace pometnja, strah, a aurori i red feniksa ce biti na istoj strani i radice vise. u skoli ce takodje biti problema. drako melfoj ce da se sveti hariju zato sto mu je "strpao" oca u zatvor. a kruksenks ce da ima veliku ulogu (mozda je on neki covek koji stiti harija pa se krije kao macka, mozda je to neko iz reda). a sta ako bude crvorep spaso zivot hariju? naprimer, hari i voldemor u duelu, na kraju 6.dela i voldemor razoruza harija. i taman da ga ubije crvorep skoci i stane da primi Avadu kedavru. secate se da je on harijev duznik (treca knjiga). :?: :idea:

pa dobro mozemo da pravimo teorije ali sto si ti zapeo da mora da ima neki animagus?te hedviga njegova majka a za kruskensa sam siguran da nije jer ga je hermiona kupila jos pre nego da osnuju red.a i rat jos nesme da pocne njega ce sigurno ostaviti za zadnju knjigu.ja mislim da ce ova sesta knjiga biti nesto poput druge gde se voldemor vrlo malo spominje.

epa evo moje teorije morace da se desi nesto sto ce toliko uzbuditi kentaura(mislim na nastavnika predvidjanja) da ce on pobeci a to bi ujedno trebalo da spoji rona i lunu.najlakse bi bilo da je to povratak voldemora ali ja mislim da joana to cuva za veliko finale tako da ce se desiti nesto fatalno u unutrasnjosti skole mozda...damblador gine!e a jel se neko pitao sta ce biti sa onim dzinom sto ga je hagrid doneo nije on ubacen u celu pricu tek tako.

Ja neverujem da ce se 6. deo uopste i zvati potraga za kentaurom, kao sto sam vec reko nevenu. ali kako ocete. mislim da ce firenzi imati jaku ulogu ali ne tolko presudnu, kao sto kaze tvrdica. mislim da ce ona baklja sa zelenim plamenom imati neki znacaj. sto se tice Gropa, on ce imati takodje jaku ulogu. mislim da ce dambldor biti sacuvan ziv do samog velikog finala u 7. knjizi. osecam da ce to biti trenutak otkrivanja, nesto ce se veliko otkriti. dambldor, hari i voldemor ce biti najveci igraci. sto se tice onog za kruksenksa, neven je reko da je nemoguce da je on animagus zato sto je njega hermiona kupila pre osnivanja reda. red je osnovan pre oko 15 godina, samo sto je tek sad aktiviran. ali to ne znaci da nije neko od njih preobrazio sebe u macku i zakucao onoj zeni u Dijagon aleji na vrata pre mnogo godina, kad se zavrsio rat. kasnije ce proci godine i ta ista zena ce hermioni prodati tog macka. Razmislite.

Back