Harold Robins

teica11

Početnik
Poruka
10
Ja sam veliki ljubitelj njegovih knjiga,procitala sam jedan lep deo Zbogom Zanet,Nikad dosta,Tajna,Osvajaci,Grad greha,sada trenutno citam Magnat i zanima me da li je jos neko upucen u njegove knjige i da li neko zna koja jos njegova izdanja postoje osim jos Pirana,Oganj strasti i Nikad ne ljubi stranca,zanima me koja je jos dela napisao?

Ja sam pročitala skoro sve što je kod nas izdato od njega i veoma mi se dopale neke, ne sve kknjige, dobre su. Ako voliš njega verovatno će ti biti zanimkljive i knjige Erika Van Lutstbadera, ali moraš imati neko predznanje o japanskoj kulturi, istoriji samuraja i tajnim borilačkim veštinama zbog kojih je Brus Li ubijen.

teica11:
Ja sam veliki ljubitelj njegovih knjiga,procitala sam jedan lep deo Zbogom Zanet,Nikad dosta,Tajna,Osvajaci,Grad greha,sada trenutno citam Magnat i zanima me da li je jos neko upucen u njegove knjige i da li neko zna koja jos njegova izdanja postoje osim jos Pirana,Oganj strasti i Nikad ne ljubi stranca,zanima me koja je jos dela napisao?

Veoma su lepa i njegova ranija dela
"Kamen za pod glavu Denija Fisera"
a narocito
"Secanja na jedan drugi dan".

Citala sva njegova dela koja su imala kod nas, upravo sva ta navedena ovde ...Mada se nesto i ne secam svih naslova ...On mi se dopao, u tim godinama bas mi je prijao ...A to je bilo pre dvadesetak godina :roll: ...ala vreme leti ...:eek:

Back