комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Потпредседница САД, фантастична Camarade Kamala, одржала је победнички говор на митингу братства и јединства у Фениксу у Аризони на коме је наступио веома популарни norteño бенд Los Tigres Del Nort.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno, ja sam za Civilizaciju, ne za Odron.Важно је да си ти против Руса и Палестинаца, то нисам сумњао уопште.
,, Цивилизација" која баца бомбе и трује људе уранијумом.Normalno, ja sam za Civilizaciju, ne za Odron.
snimljeno i editovano 50 puta dok nije krenulo da zvuci skoro razumno.Сјајан финални спот фантастичне Camarade Kamale!
А шта ће кад сирота не зна као Деда Трумп шта, када и како треба на неком месту да се понашаsnimljeno i editovano 50 puta dok nije krenulo da zvuci skoro razumno.
kada se kamala udubi u objasnjenje brateee
Zivija ti Srboiljube i drugarica Ćamila
Šokantna anketa pokazuje da Harris vodi pred Trumpom u Iowi
Kamala Harris vodi ispred Donalda Trumpa u Iowi sa 47% prema 44%, pokazalo je šokantno novo istraživanje javnog mnijenja
Pogledajte prilog 1636262
03. 11. 2024.
Kamala Harris vodi ispred Donalda Trumpa u Iowi sa 47% prema 44% među vjerojatnim biračima, prema šokantnoj novoj anketi objavljenoj u subotu navečer, samo tri dana prije dana izbora, premda se savezna država Iowa smatrala sigurnim Trumpovim uporištem.
Harrisova prednost je unutar margine pogreške od 3,4 postotna boda ankete, ali njezino vodstvo odražava promjenu birača od 7 bodova u njezinu korist od rujna.
Rezultati ankete Des Moines Register/Mediacom Iowa potpuno su iznenadili političke promatrače, budući da nijedan ozbiljan analitičar nije predvidio da će demokratski kandidat moći pobijediti Trumpa u državi poput Iowe.
Nijedan kandidat nije ni vodio kampanju u toj državi, koju je Trump lako osvojio na posljednja dva predsjednička izbora, od završetka predsjedničkih izbora."Teško je za bilo koga reći da je predvidio ovo", rekla je anketarica J. Ann Selzer, predsjednica ugledne anketarske tvrtke Selzer & Co za Des Moines Register. "Očito je skočila na vodeću poziciju." Selzer & Co. proveli su anketu na 808 vjerojatnih glasača u Iowi od ponedjeljka do četvrtka.
Selzerinu tvrtku visoko poštuju anketari i njezini nalazi obično imaju značajnu težinu kod političkih stratega.Harrisovo vodstvo u anketi potkrijepljeno je snažnom potporom ženskog dijela biračkoga tijela i politički neovisnih birača.
znaci to ti je argumentacija na to da je precednicki kandidat kamala jedna neinteligentna osoba?А шта ће кад сирота не зна као Деда Трумп шта, када и како треба на неком месту да се понаша
znaci to ti je argumentacija na to da je precednicki kandidat kamala jedna neinteligentna osoba?
da je tramp budala nekako menja cinjenicu da je kamala glupava?
Mel Gibson je uporedio Kamalinu intekigenciju sa inteligencijom drvene ograde.znaci to ti je argumentacija na to da je precednicki kandidat kamala jedna neinteligentna osoba?
da je tramp budala nekako menja cinjenicu da je kamala glupava?