ok cool sad sam nedavno skinula font na tengvaskom pa mogu da pisem tako,ali mene ubija u pojam sto nigde nemogu da nadjem mordorski!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

anakin:prvo i osnovno, ne porediti Tolkina i Dzoanu Roling!!!!
Tolkin je kreirao jedan citav novi zivi svet!!! ugusicu hvalospevima ako nastavim, zato necu :wink:
Hari Poter....ako vec hocu da ucestvujem u tome da jedan te isti lik ubija negativce koji hoce da zavladaju univerzumom (ali svaki put!!!) gledacu Dzemsa Bonda :wink:
ne bih ja to svrstala u kvalitetan fantasy (ili u sta vec da ga svrstamo)....
m.ACA.k:To bi bilo ok nadam se da bi tako bile i jeftinije nego sada a time i pristupacnije za siroke narodne mase..
Inace hari poter je u kanadi stampan na recikliranom papiru(ovaj novi).
Gloredhel:Mislim, sta vise reci. A one koje ne zanima ova knjiga ili bilo koja ne trebaa da pljuju po njima. Nije njihov problem ako neko voli ili ne voli taj zanr. I ta knjiga definitivno nije zaludjivanje. Ako ne verujete, jednostavno je procitajte![]()
) Puno pozdrava[/quote]Mislim da ljudi citaju knjige mada vise njih ceka na film,samo zato sto je to trenutno aktuelno,zao mi je kada ljudi ne shvataju Tolkinova dela ,jer mislim da su uskraceni necin zaista uzvisenim,i mislim da bi drugacije gledali na svet oko sebe nakon recimo Silmariliona.Pozdrav Feanoru i svim dobrim bicima srednje zemlje