*P*A*B*L*O*
Aktivan član
- Poruka
- 1.686
Sta sam izjavio za Far Cry...?
ako hocete po defaultu (mozda vam je lakshe)
c/program files/far cry/profiles/player
Ono shto si ti igrao na GF4 ili 5200 je bilo sve osim Far-Cry-a

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta sam izjavio za Far Cry...?
ako hocete po defaultu (mozda vam je lakshe)
c/program files/far cry/profiles/player
Nemoj da se zanosish poshta ta tvoja X1550 nije podrzana.... To je prepakovani X550 a to je o5 doradjeni Radeon 9550 tako da.....
A jeste vi videli kako Crysis izgleda na low podeshavanjima ?? Ruzniji je od FarCry-a na medium.....
@ zeljkov020
Moracesh da iskljuchish poshto ni 8800 GTS ne moze normalno da ga pogura sa upaljenim AA.... Demo sa upaljenim AA na 8800 GTS / C2D @ 3.0 GHz / 2 GB rama radi nekih 20-25 FPS na otvorenom....
Mozda za nas
Americka Kompanija Falcon Northwest je prodavala racunare koji su kostali oko $4000 - 2005. godine evo karakteristike jednog racunara:
(Iz 2005) Cpu intel pentium 4.2 Ghz, 2s-ata hdd-a od po120gb (ukupno 240gb) 1gb ram-a, 2 graficke kartice Nvidia Geforce 6800Ultra (sli tehnologija) Audigy 2 zs zvucna kartica DVD-RW drive, Napajanje od 600W dva ventilatora za kuciste tecno hladjenje procesora i kuciste lakirano lakom za automobile
Mozes da svratis na njihov sajt
http://www.falcon-nw.com/
http://www.falcon-nw.com/config/build.asp
I da vidis ponudu za par hiljadarki dolara
JA sam sada sklopio jednu. Cena - Prava sitnica. 13,500.00 $
(napominjem da nisam birao maksimalne komponente)
No da se vratimo na temu.
JA cu tu igru zaobici u velikom luku.
Licno mislim da ce igra biti debeo promasaj.
Prezahtevna za doba kad se pojavila a kad vecina bude imala mogucnost da je potera u maksimumu pojavice se gomila novih manje zahtevnih, optimizovanijih i ova zastarela igra (u to doba) nece biti interesantna sem pojedincima koji je nisu mogli sada da igraju a toliko zele.
Ne razumem shta si hteo da kazesh.... :?
I taj sa 2 x 6800 Ultra ce da igra samo pola na medium i pola na high..... Very High je DX10 i sa normalnom rezolucijom ga necesh poterati na slabijoj od 8800 GTS..... Probao sam kod drugara na 8600 GT sve na high i dobio je trouglove mesto objekata.... A gde je josh Very High tj DX10.... I ima neki hack za igru nek se potera u Very High tj DX10 na Win Xp-u.....